Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
128 10°C
  • turimtituki:

    Dosla je na naplatu bahatost ako ti neces raditi ima ih na burzi tisuce koji ce te zamijeniti. A samo sam trazio slobodan petak da odem na put. Svaka rit dođe na sekret.

  • dlovrici:

    Sindikalna minimalna košarica za četveročlanu obitelj u Hrvatskoj je 6720kn bez troškova stanovanja, automobila i ostalih nužnih stvari koje su potrebne u današnje vrijeme?? Još vam nije jasno zašto smo potpuno neinteresantni strancima?? Cjene(hrane, odjeće, higijene i nužnih stvari) su ... prikaži još! nam više manje kao u bogatim europskim zemljama a zarađujemo triput manje! Preskupa država bez kontrole vlastite potrošnje je neodrživa. Pravosuđe presuđuje po interesima pojedinaca a ne po pravdi, užas od birokracije u koje se zapošljava po podobnosti, prevare i muljaže radnika su normalna stvar u mojih hrvata. Znači lažemo, krademo, sudimo krivo, podmitljivi smo, bahati i neumjereni u potrošnji i očekujemo boljitak, malo morgen, niš stega!! Pa imaju bosanci,srbi i ostali stranci toga i doma zašto bi morali dolaziti u Hrvatsku?? Po šta??

  • zvrka1977:

    Neka, neka. Najgore je što vas ni sila neće natjerat da povećate plaće radnicima nego ćete rađe zatvoriti firmu i otvoriti još jednu sa istom budućnošću. Dno smo dna...

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija
HRVATSKO PREDSJEDANJE EU-OM

Otvara li Hrvatska vrata EU-a Zapadnom Balkanu?

Dostavljač Amazona zaboravio povući ručnu kočnicu
Ups...

VIDEO Kakav gaf: Dostavljač ostavio paket, ali zaboravio na jednu stvar

Tomo Medved
Tomo Medved:

'Imamo dokumente da je JNA provodila ekshumacije na području Vukovar'

2