Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopovi ih pokrali

Ovi Austrijanci pamtit će odmor u Hrvatskoj, skupo ih je koštao

odmorište
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL/Ilustracija
22.04.2019.
u 11:24

Krađu bicikala, za odrasle i za djecu, prijavio je 49-godišnji Austrijanac

Obitelj iz Austrije ovog je vikenda na putu do mora ostala bez pet bicikala ukradenih u Draganiću s nosača za bicikle na kamp-prikolici.

Krađu bicikala, za odrasle i za djecu, prijavio je 49-godišnji Austrijanac, izvijestili su u ponedjeljak iz karlovačke Policijske uprave.

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je ujutro, 20. travnja, na odmorištu autoceste A-1 u Draganiću, ukrao pet bicikala čija je ukupna vrijednost veća od dvadeset tisuća kuna.

Video: Valentinovo iz noćne more - Lopovi ih opljačkali na kućnom pragu

Ključne riječi

Komentara 50

IL
ilijan
11:55 22.04.2019.

Želim policiji da ih se pronađe i primjereno kazni

DA
danijelrukavina4
12:23 22.04.2019.

Molim sve građane da se sa informacijama, ako ih imaju, uključe u potragu. Ovo je sramota za sve nas u Republici Hrvatskoj. Nadam se da će policija ipak uspjeti doći do nekih informacija i uspjeti pronaći počinitelja krađe. Možda da se turistima osiguraju zamjenski bicikli, dok se ne pronađu ukradeni. Ako se građani uključe, ja vjerujem da se može pronaći počinitelj.

IM
imperatoriso
15:22 22.04.2019.

Otkada je Hrvatska u EU, Bugari i Rumunji masovno "operiraju" po odmaralištima naših autocesta i u turističkim središtima. Policija je puno Bugara i Rumunja uhitila 2016., 2017. i 2018. godine zbog kaznenih djela džeparenja i krađa, samo guglajte "uhićeni Rumunji"" ili "uhićeni Bugari" i ispast će vam stotine članaka. Nažalost MUP tome ne zna stati na kraj i uhićene Rumunje i Bugare se pušta i oni nastavljaju po starome i sve to baca crnu sliku na naš turizam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije