Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudnovata životinja

Ovan s naopakom glavom živi kao i ostale ovce u stadu

naopaka ovca
Screenshot (YouTube)
05.10.2012.
u 08:47

Deformacija mu ne smeta dok se hrani, a veterinar ga je pregledao da bi utvrdio trpi li ikakve bolove, piše ispod videa objavljenog na YouTubeu

Snimke životinja na YouTubeu nisu nikakva novost, ima ih onih koje nas nasmiju, rastuže ili jednostavno zaintrigiraju, no ovaj ovan potpuno je drugačiji od svih dosad viđenih. Naime, ovan kojega je snimio takozvani "MrMacca" rođen je s glavom okrenutom naopako.

– Deformacija mu ne smeta dok se hrani, a veterinar ga je pregledao da bi utvrdio trpi li ikakve bolove. S ovnom je sve u redu i čini sve što i ostale ovce iz njegova stada – piše MrMacca u opisu videa koji je objavio na YouTubeu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
09:33 05.10.2012.

Ima i ljudi koji ne znaju gdje im je dupe, a gdje glava, pa opet žive kao i ostale ovce.

JA
jajan
23:29 05.10.2012.

Nije on kriv što je ovcama glava naopako

IT
i_tata_bi_sine
13:19 06.10.2012.

Jadna životinja. Nego vidim da ima maloumnika koji i na ovakvom članku ne mogu bez političkih "analiza".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije