Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrug Donji na Čiovu

Ovako se varaju turisti koji sjednu na kavu!

Kava na Čiovu
Foto: Čitateljica
1/3
24.08.2019.
u 11:01

Tako se varaju turisti! Kava s malo hladnog mlijeka, pa onda naplatiš gostu kavu s mlijekom! Strašno, kaže gošća nakon iskustva u kafiću na Čiovu.

Kolegica nam se javila nakon neugodnog iskustva kojeg je doživjela u kafiću u Okrugu Donjem na Čiovu i koje je eklatantan primjer varanja gostiju. 

- Sjela sam na kavu u Okrugu Donjem na Čiovu i naručila kratki espresso s malo hladnog mlijeka sa strane. Nakon toga žena donese espresso, dva deci mlijeka, i naplati sve ovo 18 kn! Ja ju pitam - koji je to način, ona kaže - mi to tako naplaćujemo kad nas gosti ovo traže. Užas, napisala nam je kolegica.

- Tako se varaju turisti! Kava s malo hladnog mlijeka, pa onda naplatiš gostu kavu s mlijekom! Strašno, zaključuje gošća kafića nakon ovog iskustva na Čiovu. 

Snimila je i video da se vidi da se ne radi o nekom elitnom kafiću na Stradunu, nego o jednom sasvim običnom na Čiovu kakvih ima tisuće na Jadranu.

Ključne riječi

Komentara 147

KO
Kora
12:02 24.08.2019.

Koliko vidim - prevare nema, osim što je gospođa očekivala da će biti jeftinije.

KR
kralj505
11:20 24.08.2019.

treba stavit u blagajnu još jednu stavku...kavu s malo hladnog mlijeka....užas...hahaha

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
12:15 24.08.2019.

" Kava s malo hladnog mlijeka,..." pa što je ovo nego kava s miljekom???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije