Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Ovako se ne toči gorivo: Svi se pitaju što je ova vozačica pokušavala napraviti?

vozačica
Foto: Screenshot
1/2
08.07.2019.
u 11:55

Hit na internetu postala je vozačica snimljena na jednoj benzinskoj postaji

Nevjerojatna scena snimljena je na jednoj benzinskoj postaji gdje se vozačica dobro namučila kako bi natočila gorivo u svoj automobil.

 Stavila je pištolj za gorivo u automobil, no onda je iz nepoznatog razloga sjela u vozilo i krenula naprijed. No još je nevjerojatnije to što je potom izašla iz automobila koji je sam išao unatrag dok ga je ona pokušala zaustaviti.

Kada je auto napokon stao, ponovno je stavila pištolj za gorivo u otvor za spremnik, a onda je sjela u automobil kako bi ga namjestila jer je bila predaleko od postaje za točenje...

Njezine bisere jednostavno morate pogledati:

 

Komentara 4

RE
reborn
13:05 08.07.2019.

Žena je valjda navikla na električno punjenje: zaštekaš - i puni se ssamo od sebe! Ova zastarjela tehnologija sa dotakanjem benzina/dizela je za nju neshvatljivo problematična, jer još i treba pritisnuti ručicu da poteče gorivo...

AE
aerosoul
18:34 08.07.2019.

Ova je glupa i po tabanima.

ZW
zweistein
13:18 08.07.2019.

kao i većina srednjovječnih žena - na tabletama za smirenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije