Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak put do kremlja

Ovako je Putin od mladog špijuna postao moćni predsjednik!

Vladimir Putin
Foto: Youtube Screenshot
1/2
06.03.2014.
u 21:10

Put do vrha mladog pravnika rodom iz Sankt Peterburga nije bilo nimalo lagan. Dokazuje to ova snimka koja u nekoliko minuta sažima najbitnije dijelove iz Putinova života

Vladimir Putin danas je najmoćniji političar na svijetu. No, put do vrha mladog pravnika rodom iz Sankt Peterburga nije bilo nimalo lagan. Dokazuje to ova snimka koja u nekoliko minuta sažima najbitnije dijelove iz života predsjednika Rusije.

Od regrutacije u KGB, preko špijuniranja u Istočnoj Njemačkoj i zapošljavanja u administraciji bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina, koji ga je 1999. postavio na mjesto premijera, pa sve do prve pobjede na predsjedničkim izborima 2000. godine, Putinov put do Kremlja bio je obilježen brojnim kontroverzama i kritikama zbog autoritarnog vladanja s jedne, i velikom podrškom naroda s druge strane.

>>Putin će zbog Ukrajine žrtvovati Srbiju

>>Rusi pod optužbama: Unajmili glumicu koja je svaki puta glumila drugu prosvjednicu?

>>Obama i Merkel: Referendum na Krimu nije legitiman. Rusija mora znati da ćemo sa sankcijama ići do kraja!

Komentara 29

CE
Cekercina
21:58 06.03.2014.

putin je igrac ostali su svi hohstapleri i lutke na koncu cionista i masona, amerikacni du danas obicno zlo koje sire svoje itnteres pod paravanom "demokracija" puna podrska rusiji!

EV
ebes vl i njegove admine
21:41 06.03.2014.

triba tu nisto dodat. putin je od ruskega james bonda/007 u nimackoj i zapadnoj jevropi dosa po zaslugamin na misto sefa kgb-a, a poslin i nove ruske obavistajne sluzbe. mora je nemocno gledat kako mu jameri i njiove eu-pudlice prid noson rastacu jugoslavensku geostratesku tampon-zonu, kako mu jeljcin kega su jameri i eu-pudlice uz pomoc gorbaceva doveli na vlast, rastace i rusiju, doklin se je jeljcin dnevno utapa u jeftinoj vodki koju je dobiva iz jamerike i eu-jevrope. bija putin prisiljen gledat kako mu se rastacu tampon zone od siverne afrike, priko iraka sve do azije, i konacno, kako jamerika i njiove eu-pudlice mimo medjunarodnih prava u srbiji uzimaju sebi kosovo, di su jameri izgradili svoju najvecu vojnu bazu u svitu izvan svojih granica, i tako, priko rumunjske i bugarske, prema ukrajini postavili jamerske/nato-baze. sad je putinu puka film i odlucija je pokazat svoje pravo znanje. na jednon intervjuu nidavno je reka ovo. na zalost, dogadjanja u svitu i pokreti protiv rusije me prisiljavaju da gledan i promisljan 1000 koraka unaprid, isprid pentagona, cia-e, mi6-a, i eu-pudlica. ne brinite, to je moje podrucje, tu san doma, i najbolji san kad san u punon pogonu. tako je zakljucija oti intervju. na zalost, hrvatska ce ispastat za nisto za sta nije kriva, skupa s vecinon eu-gradjana.

IS
istri
22:16 06.03.2014.

russi kako im je dobro mozda zato bjeze u nijemackoj kod uciteljice kemije, ako neko pozna nekoga da je pobjega iz nijemacke u rusiji nek mi ga prestavi. DDR odkad se oslobodijo russa hvala korbacukeru tek su se najeli.treba ichch pitati koliki bi se vratili,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije