Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijeljene reakcije

Ovako ih misle natjerati da nose maske: Putnicima savjetovali da ne koriste dezodorans

People wear face masks as they use a public transport bus in Berlin
Foto: Fabrizio Bensch/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
07.07.2020.
u 15:37

Berlinsko gradsko poduzeće za javni prijevoz Berliner Verkehrsbetriebe dosjetilo se kako bi mogli natjerati putnike da koriste zaštitne maske u vozilima javnog prijevoza

Na originalan je način berlinsko gradsko poduzeće za javni prijevoz Berliner Verkehrsbetriebe odlučilo natjerati putnike da koriste zaštitne maske u njihovim vozilima, uključujući vlakove podzemne željeznice, autobuse, tramvaje...  Zbog koronavirusa, one su u Njemačkoj, naime, obvezne pri korištenju javnog prijevoza od 22. travnja.

Pokrenuli su kampanju u kojoj su apelirali na putnike da ne koriste dezodorans tijekom ljetnih mjeseci ne bi li tako, zbog neugodnih mirisa znoja, natjerali ljude da nose maske i zaštite se.

Dok je njihova reklama nasmijala mnoge, bilo je i onih koji su je shvatili doslovno pa ih zbog toga nije impresionirala.

– Mogli ste samo napisati da su maske obavezne kao svi drugi gradovi u Njemačkoj – jedan je od negativnih komentara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije