Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGNORIRAO ZNAKOVE

Ovaj vozač na teži je način saznao da je vlak uvijek brži

20.10.2018.
u 19:06

Snimka je nastala na željezničkom prijelazu kod stanice Henderson u Aucklandu.

Prometni znakovi ne stoje bez veze kraj ceste već su tu s razlogom. Kada bi ih svi poštivali bilo bi puno manje nesreća i mrtvih osoba na cesti.

A da je pametno poštivati znakove najbolje pokazuje ovaj video koji je objavila novozelandska tvrtka Auckland Transport.

Snimka je nastala iz kabine vlaka, a na njoj možemo vidjeti dvojicu vozača koji misle da znakovi za njih ne vrijede. Prvi je ovaj put prešao bez posljedica dok drugi vozač nije imao te sreće i udario ga je vlak.

Snimka je nastala na željezničkom prijelazu kod stanice Henderson u Aucklandu.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
21:52 20.10.2018.

Čaćić???on vozi velike bijele aute.

NO
nogogaz
19:18 20.10.2018.

Hrabar domoljub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije