Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ovaj vikend dođite na otvorenje ARENA CENTAR PLAŽA PARTYJA

Arena Centar Natalie Dizdar
Arena Centar
PR
Autor
PR članak
27.07.2012.
u 00:01

Sve one željne dobrog cjelodnevnog provoda pozivamo na otvaranje ARENA CENTAR PLAŽA PARTYJA u subotu 28. 7. od 10 sati do ponoći.

Poštovani,
sve one željne dobrog cjelodnevnog provoda,  pozivamo na otvorenje ARENA CENTAR PLAŽA PARTY.a u subotu, 28.7. od 10:00 do ponoći.

PROGRAM (Trg Dalmacija):
10.00 do 12.00 radionice za djecu
12.00 do 13.00 Turnir u Graničaru! by Studio Smijeha
13.00 do 17.00 Turnir u ljudskom Čovječe ne ljuti se! by Studio smijeha
21.00 Koncert Natali Dizdar

Talentirana Natali Dizdar održat će prvi koncert nakon izlaska novog albuma „ZKM Live“ na trgu Dalmacija Arena Centra. Natali će izvoditi pjesme sa novog albuma koji je svijetlo dana ugledao u ovim srpanjskim danima, a  uključuje repertoar odabranih hitova sa prethodna dva studijska albuma, ali i izvedbe pjesama svjetskih imena kao što je Ray Charles, obradama pjesama koje su obilježile Novi val poput Haustora, vječne hitove „Budi kao more“ grupe Indexi i velikog hita Olivera Mandića „Osloni se na mene“ koja je ujedno i najavni singl novog albuma, te pjesmama novijeg vremena kao što su 'Sami' grupe Letu štuke ili 'Pelin i med' Dina Dvornika. Ovo je koncert koji doista, ali doista ne smijete propustiti!

Subota će nekome donijeti i pregršt nagrada jer u subotu u Arena Centru proglašavamo i 4. Milijuntog posjetitelja! Nagrade su osigurali Majsecov mlin, Ogopogo, Hrvatska Lutrija, Fresh Optika, Sunglass Centar i Peko. Vjerujemo da uz ove nagrade će Vaše ljeto biti puno zabavnije!

Čekirajte našu web stranicu: www.arenacentar.hr za informacije o najnovijim događanjima. Posjetite nas na facebooku: http://www.facebook.com/arenacentar.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?