Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznate li ga?

Ovaj pas sam je vlakom putovao od Siska do Zagreba, znate li tko je vlasnik?

Foto: Kristina Platypus Malić/Facebook
1/3
01.11.2022.
u 12:24

Sumnja da je nekome pobjegao iz dvorišta, no ostaje misterij kako je došao do kolodvora i ukrcao se na vlak.

Žena koja je u utorak putovala vlakom koji prometuje na relaciji Sisak-Zagreb dobila je neočekivanog suputnika kada joj se približio nepoznati pas koji se, izgleda, sam ukrcao na vlak još u Sisku.

"Vidjela sam ga u vlaku, ljudi su mi rekli da je ušao u Sisku. Bilo im je smiješno. Pitala sam ih što će biti s psom kad vlak dođe do Zagreba. Bilo mi ga je žao pa sam ga uzela sa sobom na posao" ispričala je putnica za 24Sata.

Foto: Kristina Platypus Malić/Facebook

Kaže kako nije vjerojatno je pas lutalica jer je prijateljske naravi, miran, čist i uhranjen, ali nema ogrlicu. Sumnja da je nekome pobjegao iz dvorišta, no ostaje misterij kako je došao do kolodvora i ukrcao se na vlak.

"Dala sam mu za jesti, ali nije htio. Popio je samo puno vode. Cijelo vrijeme je kraj mene i ne miče se. Pratim po Facebooku da li ga netko traži, ako se nitko ne javi, ja ću ga uzeti doma pa ću onda vidjeti što s njime" rekla je žena koja je odmah na društvenim mrežama oglasila pronalazak psa.

Pas spava uz nju na poslu. Putovanje od Siska do Zagreba očito ga je umorilo. "Okice su mu nekako tužne. Kao da govore da se izgubio" dodala je putnica zlatnog srca.

Ukoliko imate informaciju o psu, možete ju dojaviti nalaznici na Facebook.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije