Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA INTERNETU

Ova fotografija će vam dočarati kako se "radi" u Dalmaciji

Radovi u Dalmaciji
Foto: Facebook: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
20.01.2019.
u 18:07

Poznata Facebook stranica nasmijala je svoje pratitelje objavom o tome kako se izvršava posao.

Popularna Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je sliku "radova" u Dalmaciji i time nasmijala sve koji su je vidjeli.

Stranica humorističnog karaktera svaki dan objavljuje pojave koje su specifične za Dalmaciju i njezine žitelje, a na ovoj u opisu stoji "RADOVI u Dalmaciji. Jedan radi, a osmorica pomažu".

Neki od komentara vrlo su kreativni: "Ova osmorica su šefovi", "Taj što radi 100% nije iz Dalmacije" ili "Oni doli je bez iskustva..ovi gori dilu savjete a to zlata vridi"

 

Ključne riječi

Komentara 67

OV
Ovozemaljski
18:55 20.01.2019.

Bravo, tako je i kod mene,.Hepovci imaju intervenciju,.8 ih ide,.jedan radi pol sata,.drugi gledaju ako im se da gledat... tako je u svim državnim i gradskim (ničijim) firmama, to je jedan od razloga zašto su plaće "male" Produktivnost nam je jako mala, a tehnološki i digitalno zaostajemo, ja se nadam da ćemo socijalizam iskorijeniti do 2030-te!

TO
Tomisl
20:43 20.01.2019.

I na cijelom Balkanu. Onda se neki cude kad bude "ne mozes ti tolko malo radit koliko te ja mogu malo platit.

GE
gemist
21:46 20.01.2019.

Znači ,ovo je u Dalmaciji,ali nema veze ja sam u HR.Zagorju,jprije 2g sam pretakao vino i došli ljudi iz HEP-a postaviti betonski stup za struju 20m od moje klijeti..Došlo ih 8 baš negdje oko 8 ujutro sa 2 kamiona,jedan je vozio stup imao je dizalicu,a drugi je imao bušilicu.Jedno vrijeme su mudrovali,onda su s bušilicom napravili rupu,trebalo je malo s lopatom popraviti i sve u redu,to je trajalo par sati i još sam ih ja zvao na gemišt,onda je bio gablec oko 10h i nije ih bilo do 12h,pojavili su se i napičili stup u rupu,malo zagurnuli,nabili zemlju i gotov posao,ništa nisu spajali kaj se tiče električnih instalacija i to ti je njihov normativ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije