Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni u noćnom klubu

Ova fotografija postala je hit na internetu, a djevojka je sada otkrila pozadinu priče

noćni klub
Foto: Facebook/Milk Tuesday
27.09.2018.
u 10:21

Na fotografiji je djevojka koja nezainteresirano gleda u prazno dok joj mladić nešto govori na uho, a u toj su se situaciji mnogi prepoznali

Fotografije jedne djevojke i mladića iz noćnog kluba Bourbon u škotskom Edinburghu postala je pravi hit na društvenim mrežama, a ni jedno od njih dvoje nije znalo da su uopće snimljeni dok se fotografija nije proširila internetom.

Snimio ju je Milk Tuesday, a objavio Alex Hall na svom Facebook profilu napisavši kako je riječ o prizoru koji je vrlo uobičajen u noćnim klubovima.

Kao što je vidljivo, na fotografiji je djevojka koja nezainteresirano gleda u prazno dok joj mladić nešto govori na uho, a u toj su se situaciji mnogi prepoznali.

Nakon što se fotografija proširila internetom, otkriveno je tko je par na njoj. Riječ je o Patricku Richieju i Luciji Gorman koji su zajedno išli u školu.

Govoreći za BBC Lucia je potvrdila kako su njih dvoje stari prijatelji iz škole te da se nisu vidjeli godinama. No, u trenutku kada su se vidjeli, očito joj nije bilo do razgovora.

– Ne znam što je rekao, no znam da nisam zapamtila ništa od toga. Bio je to kraj večeri i osjećala sam se spremnom za krevet. Vjerojatno sam mislila, klimat ću glavom na sve... – ispričala je 18-godišnjakinja.

– Uistinu se ne sjećam što je govorio. Uvijek priča prosto pa je sve moguće – dodala je.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Komentara 7

IS
ispajic
11:07 27.09.2018.

Pretpostavljam da sam i ja suodgovoran što sam kliknuo na ovajr retardirani članak pa će sada 'novinari' misliti da trebaju nastaviti prenositi takvo smeće

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
11:05 27.09.2018.

Karolina, čista petica iz prepisivanja bezveznih gluposti s interneta, čestitam.

Avatar Moodleen
Moodleen
13:31 27.09.2018.

Dečki, ja vam prvo pogledam autora članka, pa kad vidim preslatku kravolinicu ne čitam, pogledam komentare da se malo nasmijem, pa "listam" dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije