Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da su svi kao on...

Ova fotografija Billa Gatesa postala je hit na internetu, vidite li zbog čega

Bill Gates
Foto: Facebook
18.01.2019.
u 11:51

Ovako se ponašaju bogati ljudi, za razliku od pozera sa zlatnom školjkom u Bijeloj kući, napisao je muškarac koji je objavio fotografiju milijardera

Internetom se širi fotografija milijardera Billa Gatesa kako čeka u redu za burger ispred lanca brze hrane Dick's u Seattleu.

S rukama u džepovima strpljivo čeka svoj red za narudžbu, no to ne bi bilo ništa neobično da nije riječ o čovjeku koji ima bogatstvo od gotovo stotinu milijardi dolara.

Prema Forbesu, s bogatstvom od 97 milijardi dolara, Bill Gates je drugi najbogatiji čovjek na svijetu. Međutim, to ga ne sprečava, za razliku od onih bogataša koji imaju mnogo manje novca od njega, da se ponaša kao većina njegovih sugrađana.

Fotografiju je na Facebooku objavio bivši zaposlenik Microsofta Mike Galos.

– Kad si vrijedan oko 100.000,000.000 dolara, vodiš najveću humanitarnu organizaciju u povijesti svijeta i čekaš u redu za burger, pomfrit i Colu u Dick'su kao svi mi... Ovako se ponašaju bogati ljudi, za razliku od pozera sa zlatnom školjkom u Bijeloj kući – napisao je on.

>> Kamera snimila zastrašujući trenutak: Pogledajte što je palo na auto ove žene

Ključne riječi

Komentara 26

IJ
IJaSamAntinfašist
14:03 18.01.2019.

Znaci sada je bijeloj kuci pozer sa zlatnim skoljkama?! Kada je u bijeloj kuci bio gospodar dronova i tomahawka onda nije bio pozer?

DA
dada25
12:56 18.01.2019.

Glupa vijest kojoj je jedini cilj popljuvati Trumpa? Postoji li stvarno zlatna školjka u bijeloj kući? Ako postoji, je li ju Trump tamo postavio? Večernjakovci, gadite li se sami sebi bar ponekad?

SE
Seprtlja
12:15 18.01.2019.

A naši seronje bez rotirke nikam a u redu čekaju čuvari i vozači,fuuuj od države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije