Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI ZATVORILI SVOJA VRATA
Povratak na članak

Ova branša najveći je gubitnik koronakrize: 'Ukidanje zabrane je došlo prekasno'

Korona kriza je ovu branšu pogodila najteže. Prostitutke preko pola godine nisu smjele raditi, a mnogi bordeli su prijavili stečaj. Sada u nekim dijelovima Njemačke posao u crvenim četvrtima ide dalje.

Komentari 3

Avatar Damating
Damating
21:32 14.09.2020.

Grebite se kroz pleksiglas. Rupe na strateškim pozicijama, kondomi i bali koliko hoćeš

VL
Avatar časnasestradanicasanader
časnasestradanicasanader
21:25 14.09.2020.

Anne Rossenbach iz socijalne službe kelnskog Caritasa. "Zabranama ne postižemo ništa. OVI SU IZGLEDA ,,VJERNICI,, POPUT NAŠEG POPA IZ POSAVINE..........koliko žena koje se time bave potiče iz bogatih i uglednih obitelji ako je to ,,posao kao i svaki drugi,,.......

VL
FA
fajlpz
18:10 14.09.2020.

Evo nešto i dobro zbog korone.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.