Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimsko računanje

Ova 4 vlaka bit će zaustavljena na jedan sat zbog pomicanja vremena

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
27.10.2017.
u 12:21

Riječ je o brzim vlakovima na relacijama Split – Zagreb Glavni kolodvor – Split (br. 820/821) i Vinkovci – Zagreb Glavni kolodvor (br. 740) te putničkom vlaku na relaciji Varaždin – Zagreb Glavni kolodvor (br. 3001)

Četiri vlaka bit će zaustavljena na jedan sat u kolodvorima za vrijeme pomicanja vremena ove nedjelje, objavio je HŽ.

U nedjelju u 3 sata završava ljetno računanje vremena i pomicanjem sata jedan sat unatrag, na 2 sata, počinje zimsko računanje vremena po srednjoeuropskome zonskom vremenu. Zato su u HŽ Infrastrukturi kao i dosad organizirana posebna dežurstva osoblja kako bi se svi automatski uređaji namjestili na novo, točno vrijeme, a željeznički promet tekao nesmetano i sigurno.

U željezničkome će prometu zbog pomicanja vremena s 3.00 na 2.00 sata četiri vlaka biti zaustavljena na sat vremena u kolodvorima u kojima se zateknu u skladu s voznim redom.

Riječ je o brzim vlakovima na relacijama Split – Zagreb Glavni kolodvor – Split (br. 820/821) i Vinkovci – Zagreb Glavni kolodvor (br. 740) te putničkom vlaku na relaciji Varaždin – Zagreb Glavni kolodvor (br. 3001).

Komentara 1

KO
kodifan
12:44 27.10.2017.

a šta kad se vrijeme pomiče 1 sat unaprijed...onda se teleportiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije