Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DETALJI NESREĆE U LABINU

'Histerično je vikala na suvozača: Hoćeš li već jednom izaći iz automobila?'

Pula: Privođenje vozačice koja je usmrtila jednu osobu u nesreći u Labinu
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/5
16.12.2019.
u 16:39

U tom trenutku nije izgledala ni pripita, a kamoli da u sebi ima gotovo 1,4 promila koliko joj je pokazalo kasnije mjerenje alkohola u krvi. Rekla nam je da joj je jedan automobil iznenada presjekao put i da je zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom, piše Istarski.

Ne prestaje se pričati o stravičnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Labinu kada se vozačica pod utjecajem alkohola zabila u kafić i ubila 34-godišnjeg Ivana Batelića te ozlijedila još četiri osobe.

Prema pisanju portala Istarski.hr vozačica M.M. (28) i suvozač nakon nesreća od šoka su ostali sjediti u automobilu, dok su zaštitari Rock Cafea i bivši golman Sanjin Vozila izgurali automobil iz kafića. Nisu su pomaknuli čak ni kada su gosti kafića počeli pružati prvu pomoć unesrećenoj grupi prijatelja, a nakon nekoliko minuta vozačica je izašla iz vozila.

- U tom trenutku nije izgledala ni pripita, a kamoli da u sebi ima gotovo 1,4 promila koliko joj je pokazalo kasnije mjerenje alkohola u krvi. Rekla nam je da joj je jedan automobil iznenada presjekao put i da je zbog toga izgubila kontrolu nad vozilom. Dok je to pričala čitavo je vrijeme drhtala i tresla se. Onako sitna i krhka izgledala je poput neke srednjoškolke - piše Istarski

Suvozač je i dalje ostao sjediti u automobilu, prema navodima svjedoka izgledao je kao da ni ne trepće. Vozačica je i dalje drhtala, zatim je počela nervozno hodati na mjestu, a onda je u jednom trenutku 'pukla'.

- Otvorila vrata automobila i počela histerično vikati na svog suvozača: „Hoćeš li već jednom izaći iz automobila? Izađi iz automobila!“ On je i dalje ostajao sjediti i tek nakon par minuta se odvažio te mirno izašao iz Pola kao da se ništa nije dogodilo i sklonio se sa strane. Vjerojatno ga je ohrabrio dolazak dvoje policajaca koji su u međuvremenu došli na mjesto nesreće - piše Istarski.

Podsjećamo, vozačica je jučer privedena i ispitana u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli.

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar morski
morski
17:26 16.12.2019.

Terasa kafića na jedan metar od državne ceste kojom voze automobili, kamioni ......Samo je pitanje vremena, kada će se dogoditi slično.

GR
grodar
17:44 16.12.2019.

pijandura

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
17:11 16.12.2019.

Izgleda da nećemo znati što je moglo biti da se nisi naroljala ko deva pa sjela za volan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije