Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriptovaluta Libra
Povratak na članak

Otvoren politički lov na Facebook, Kongres je 6 sati rešetao Zuckerberga

Šezdesetak američkih kongresnika ispitivalo je osnivača najmoćnije društvene mreže i o lažnim oglasima i utjecaju na birače

Komentari 17

Avatar dzambo
dzambo
18:02 24.10.2019.

Kao sto je vec neko rekao....svi oni koji su po tim Socijalnim stranicama i provode dane i sate po njima i jos vjeruju u sve ono sto se napise po njima,reklamira,raznim oglasnima i slicno...pod hitno trebaju svoju glavu na pregled....

VL
Avatar Matteo1200
Matteo1200
19:38 24.10.2019.

I treba Zuckerberga doooobro sa svi strana rešetati jer je facebook pretvorio u sredstvo prljave promigrantske NWO propagande-sramota da svaki profil koji nije na liniji te prljave politike, biva blokiran i na razne načine ograničavan-toliko o slobodi govora ii demokracijii (pogotovo u EU)🤬🤬🤬🤬Iskreno se nadam se da će barem republikanci napokon stati na kraj tom ljigavcu jer od tzv. demokrata i raznih salonskih ljevičara to sigurno nećemo dočekati

VL
DU
Deleted user
18:27 24.10.2019.

Američkim levičarima kao da piše na čelu "red frustracija, red totalitarizma".

VL
TI
Tirano
18:57 24.10.2019.

Koliko bi trebali platiti tek oni koji razvijaju "čarobne tablete protiv debljine, eliksire mladosti, kocku a nema uopće veze sa Facebook-om!? Osim toga, zašto bi bilo tko "vjerovao rječima" nekim konzervativcima, liberalima, desničarima, lijevičarima, nacistima diljem Svijeta koji lažu ljude direktno preko TV ekrana?! Preko Computera, Tableta, mobitela itd! Koja je razlika kad se baci "sumnja" na korektnost izbora u RH ili USA! Nije bitno? Druga je stvar kad kupuješ aparat za brijanje, preko Pay Pala, pa dobiješ za 700 kuna zamotanu ciglu ili još gore "ništa"!? A to netko trlja solju rane "poštenim političarima" neka samo trlja jer tako i treba! Kako bi inače običan građanin pokušao upozoriti nekog na loš rad, kriminal i tome slično? Drugog načina, sem glasanja svake 4 godine "nema"! To demokracija još nije izmislila! A tužba je vrlo dalek put do pravde, koji imamo prilike i vidjeti u RH!!!

VL
PR
predator57
18:07 24.10.2019.

Ukinuti doživotno facebook.

VL
PL
@ploto@
06:47 25.10.2019.

Kriptovalutaa je nova velika prijevara otkud da dolazi,Iz SAD su prvi krenuli sa tim jer nakon što USD završi svoj put htjeli bi novom valutom bez pokrića i uz manipulacije,ovladati novčarskim sustavom.No ne vjerujem da će to proći jer sve što dolazi od američkih elita smrdi daleko.

VL
RI
riise
18:22 24.10.2019.

Libra će biti prema najavama digitalna valuta podržana "tvrdom imovinom" i poduprta drugim velikim privatnim komapnijama (u novije vrijeme neke najavljuju da odustaju???). I nije baš najbolja vijest za "slabe valute" i države!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.