Otvarao sam po svijetu pivovare, ali Medvedgrad je najbolja
Pokretao sam pivovare po Rusiji, Kini, Vijetnamu, no da se pivovara i pivo ovako žive, to je rijetko, kaže češki stručnjak Pavel Bartušek koji i dalje čuva originalnu recepturu za Medu, Crnu Kraljicu i Gričku vješticu
Komentari 7
pivo može svatko praviti
Interesira me priča prvog vlasnika IPIM-a,koliko me sjećanje služi prvi posao su bili inox rezervari za UNPROFOR ?
Volim crno pivo i nije istina da moze svatko praviti. Ovo je jedinstveno i ima svoju tradiciju i prepoznatljiv okus. Nezaobilazna stanica i odlične poslastice. Pogacice i crno pivo.
92 otišao u Češku naučiti biznis dok smo mi uživali sa bratijom
nećete vratiti mlade zbog jedne reklame, ni novac vam više ne ponaže, strpat vas u zatvor treba političari
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Voda je vrlo bitna za pivo, a zato je Velebitsko bez premca, a za njim Karlovačko