Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završila u ropstvu

Otrovala se kako bi se spasila: Mučila ju je obitelj u koju se planirala udati

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
09.05.2021.
u 15:29

Djevojka iz Srbije je preko društvenih mreža upoznala mladića zbog kojeg je otišla u Italiju

Djevojka iz Srbije (22) otišla je u Italiju gdje se planirala udati, no postala je žrtva zlostavljanja

Djevojka je preko društvenih mreža upoznala mladića zbog kojeg je otišla u Italiju. Njegova joj je obitelj odlučila platiti i put. Čim je stigla, mladićeva joj je obitelj oduzela mobitel i putovnicu. Zarobili su je te nije mogla koristiti niti kupaonicu ako nije bila pod nadzorom. Morala je čistiti cijelu kuću i smjela je imati samo jedan obrok dnevno, piše Bologna Today

Natjerali su je i na prostituciju te je djevojka u takvim uvjetima u dva tjedna izgubila oko 30 kilograma

Kako bi se spasila, otrovala se te završila u bolnici. Tada je ispričala sve što se događalo te je policija pokrenula istragu. Obitelj koja ju je zarobila i mučila jest uhićena. Majka i sinovi koju su mučili djevojku podrijetlom su iz Kosova, dok je partner majke iz Rumunjske. 

VIDEO Twitter zatvorio profile koji su prenosili poruke Trumpa, doživotno izbačenog s mreže!

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:59 09.05.2021.

Koja nacionalna manjina govori istim jezikom u Srbiji, Kosovu, Rumunjskoj i Italiji?

AV
Avimm
15:48 09.05.2021.

Moja ubozna iz Bosne ponudila mi se preko ,,Smokva,, com kad sam je uvezao otrovala je ona meni 8god,i karindala se sa zemljacima u muslimanskoj enklavi Zeljezara Sisak,trebao sam ja nju otrovati ali sam je otjerao na ulicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije