Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANOST

Otočani brzo reagirali: Magarica udomljena i spremna za uživanciju

magarac
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
18.06.2019.
u 20:37

Magarica će ljeti biti kod otočana u restoranu, a zimi će ići na farmu tovara u Tribunju

Nakon što smo pisali o izgladnjeloj i ožednjeloj magarici koju su lokalci danas pronašli na pustom otoku, priča se razvila u sretnom smjeru.

Jedan lokalac dirnut onime što je pročitao na internetu odmah je reagirao.

- Nakon što sam pročitao članak zvao sam Rokicu Feraru, predsjednika udruge Tribunjski tovar i pošto imam brod ponudio sam da prevezem magaricu. Dogovorili smo se da će ljeti biti tu kod nas u restoranu, a zimi će ići na farmu tovara u Tribunju. Kod nas ima piti i jesti koliko hoće, a neće služiti za teret nego za uživanciju. Čuvati ćemo je i hraniti, jako je pitoma i umiljata, djeca je već maze i igraju se s njom. Eto priča je dobila sretan kraj, a ako se javi vlasnik, sad zna gdje je magarica – rekao je otočanin za ŠibenikIN.

Policija je tijekom dana bila obavještena o slučaju te su se obratili javnosti.

- Obavještavamo vas da policija temeljem zaprimljenog maila provodi policijske izvide u cilju utvrđivanja vlasnika predmetne životinje i svih drugih okolnosti vezanih za ovaj događaj - priopćili su.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mohawk
Mohawk
21:45 18.06.2019.

Žalosno sto se sve radi. Pokazuje i duh vremena u kojem se nalazimo. Odnos prema životu , ljudskom životu i svim ostalim bićima pao je duboko ispod normale!

Avatar R3mba
R3mba
22:45 27.06.2019.

Kako mos ovaku Divnu Zivotinju pustit da crkne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije