Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI BRANITELJI
Povratak na članak

Otkud Vidoševiću obraz?! Pa nije ginuo s puškom na ramenu

Ako je materijalno pomagao, zahvaljujemo mu kao i domoljubima koji su pomagali, a nisu tražili ništa zauzvrat, kaže Petric

Komentari 44

OK
okus
16:38 24.01.2011.

@ santovena , pa poucite nas. Pvedite nas.

VL
MA
maramih
02:02 24.01.2011.

kad sve to sagledam pitam se koji mi je kiki sve to trebalo u životu. kad se malo bolje razmislim a razmislio sam se točno mi dođe da požalim što sam svojim angažmanom omogućio ovim bestidnicima da rade to što rade i to što su radili dok ja noćima ne spavam razmišljajući kako da prehranim svoje troje djece.

VL
ST
streptomicin®
02:24 24.01.2011.

i piše ovako : “Tvrdi da je branitelje najviše uzrujala izjava Nadana Vidoševića kako se napadom na njega napadaju temelji hrvatske države.“ prije podosta godina jedan čovojek je izjavio “država to sam Ja“, bio je to francuski kralj Lui XVIVI a znamo iz povijesti kako se “obezglavio“ i to doslovno, pa sada nije da bi ja nedaj Boža da se nekoga u Hrvatskoj dekapitira ali onako da se zna.

VL
ST
Stjepan
03:06 24.01.2011.

......dragi branitelji, izigrani ste i borili ste se pod pokroviteljstvom hrvatckih UDB-assa na chelu s Tudjmanom koji ih je oko sebe okupljao kao ssto su Mesitc, Boljkovac, Manolitc, Valentitc, Sseks, Rachan......... i mnogi ljudcki zzivoti i materijalna sredstva su unisstena jer su nas gurnuli u rat za koji nismo bili pripravljeni, i dok su ljudi ginuli, i stradali, ta UDB-asska klika je kovala planove kako tce ssto visse pokrasti hrvatcke gradjane, zaigrali su na kartu hrvatckog domoljublja, chak su posjechivali i bili u svezi s UDB-assima utjelovljenim u iseljenisstvu, pjevali ustasske domoljubne budnice da bi zavarali iseljenike, jer se nisu vidjeli u nacrtu milossevitceve Velike Srbije koji je krenuo s narodno chistim velikosrbijanskim ssovinizmom, pak su chak u pochetku nudjali i nekakvu konfederaciju, medjutim Milossevitc ih nije ssljivio ni pol %, gurajutci u najvazzniji zadatak stvaranje Velike Srbije \'sad ili nikad\' i fala dragom Bogu da je ispalo nikad, koliko smo u rat ussli razoruzzani pod Rachanovim rukovodctvom (rzoruzzana tako zvana teritorijalna obrana), koji je za nagradu kasnije chak postao i hrvatcki premijer. …….pak zar ne vidite da nas Hrvate po UDB-inom planu moraju zatrijeti, -pobij što više u ratu kojeg mahom dochekujemo nespremni -popljačkaj im što više možeš -instaliraj UDB-aše na svim razinama -poglupi im javno mnijenje -dovedi im svoju zabavu (kulturu-nekulturu) -pograbi im sve sposobne žene za rađanje -uskrati umjetnu oplodnju -smanji im zdravstvena prava-da nestaju što brže -uništi školstvo -rasprodaj sve najbolje -onemogući pravedno sudstvo -instaliraj kvislinšku vladu -truj ih hranom -prezaduži ih O moja Hrvatsko, nije li Vam uopće išta jasno TO SU VELEIZDAJNICI KOJI MORAJU NA HRVACKI ZEMALJSKI SUD !

VL
AG
Agramer198
04:48 24.01.2011.

@streptomicin L\'état, c\'est moi je izjava Luja XIV, ne XVI. koji je umro (najverojatnije) od sifilisa... Nadam se da ne želiš Vidoševiću isti XD

VL
FR
Fredy21
06:27 24.01.2011.

stvarno su bestidnici ovi mafijaši.gledam sinoć gp slavka barića kako se šepuri na televiziji ,a gospodin postao invalid domovinskog rata ,tako što je nakon pijanke u birtiji u zelčinu imao saobraćajnu nesreću.ja pijem 27 tableta dnevno,nisam od države dobio ništa,aa otišao sam braniti hrvatsku 2.3.1991-do 14.0502005

VL
AD
adgjl
06:39 24.01.2011.

@Fredy21 Slažem se s tobom, ali zar nismo mi ti koji im dozvoljavamo to. Zar ne bi mi koji znamo tko je bio gdje i s kim, trebali tražiti (zahtijevati) postrojavanje borbenih jedinica i tek tada popisivati borce DR? Paa da vidimo koliko bi onda ostalo veterana DR. Koliko bi ih se usudilo postrojiti.

VL
AU
austria
07:41 24.01.2011.

Kakve lopove i izrode imamo, počev od ovog lika, pa do Polančeca, Mravka, Rončevića, Smranadera, sve ološ i veleizdajnici.

VL
SA
santovena
07:49 24.01.2011.

OPA! Opet branitelji, zar ne mogu više spavati svoj dugi zimski san? Što ih je to probudilo? Kod medvjeda zimski san puno krače traje nego kod naših branitelja, par mjeseci ili ništa a, ne godina, ovisno o temperaturi. Kako susu mogli prespavati tolike nepravde u Našoj Lijepoj od 90-tih?

VL
GR
gresham
09:42 24.01.2011.

KOMUNISTI/FASISTI izmislili yebani stanarski fond, a stanove su dobijali iskljucivo neveljasi, udbasi i komunisti, od 5 koji su placali samo je jedan dobio, pa je poslije ta komunisticka gamad to otkupila po cijeni 1-2% trzisne vrijednosti, pa je onda ta komunisticko/fasisticka gamad davala kredite u dinarima, koje su vracali \"posteno komunisticki/fasisticki\" svaki mjesec a rata je iznosila ispod 1 kune-fasisti hoce opet isto, yeba im pas mater komunisticko /fasisticku njima i njihovim biracima

VL
MU
Muuki
10:05 24.01.2011.

Od cijele ove priče, mene više zanima zašto je za ovo javnost saznala tek sada, a ne za vrijeme predizborne kampanje za predsjednika?! Pretpostavljam da je ovo više pokušaj da se spriječi Vidoševićev izlazak na parlamentarne izbore sa nezavisnom listom ili eventualno novoosnovanom strankom jer bi to oduzelo značajan broj birača HDZ-u! Pogotovo stoga što ga napadaju braniteljske udruge iz Dalmacije, koje su, barem do sada, uvijek svojim komentarima slijedili stavove Jadranke Kosor! S druge pak strane, priča o vojnim stanovima njoj ne ide u prilog! Što vi mislite o tome? p.s. molio bih normalne i argumentirane komentare, a ne udbaško-svakojake teorije zavjere

VL
OB
-obrisani-
10:08 24.01.2011.

@@@@ Pišanje u vjetar Ajdemo svima oduzeti stanove i prodati ih ponovno. I onako je državna kasica prasica prazna. To za početak. A onda srušenim standardom i stvorenom sirotinjom nastavit oduzimati dalje onima koji više nemaju sa ćime plačati, radidi vladara u ovoj perspektivnoj zemlji, sa primjenom ovšnog zakona i poreznog zakona na nekretnine, kako bismo mogli ponovno od dna izgrađivati pošteno društvo.Da krepaš od smijeha.....nažalost!

VL
NI
niko36
10:19 24.01.2011.

Muuki citaj samo sta Vidosevic prica i sve ce ti biti jasno.

VL
MU
Muuki
10:24 24.01.2011.

@ niko36 Na što točno misliš?

VL
DJ
djanii
10:28 24.01.2011.

najprije do 90-te objavite spisak tih nepismenih bandita otkud im stanovi ,a onda ove od 90-te naovamo

VL
VO
virko_om
10:31 24.01.2011.

ovaj ratni profiter je kod \"Autohrvatske\" prije rata zauzeo, sebi dodjelio stan od 200 četvornih metara kao direktor DC, kasnije prodao, dobio novi od MORH-a , prodao i počeo se bogatiti jer je imao povlaštene informacije i kupovao dionice u bescijenje, samo ovim navodima je prekršio barem tri zakona RH, a da sam ja to napravio već bi bio u Remetincu, BAJIĆU što čekaš, usput provjeri i Mesića jer nema zastare za SMS, još

VL
NI
niko36
10:49 24.01.2011.

Muuki - pa evo nacin na koji opravdava ovaj stan samo govori o njemu kao covjeku. Jos od 1996 teretilo ga se za nestanak 1 000 000 tadasnji dm zajedno sa Vedranom Rozicem dok je bio predsjednik Hajduka. Na punicu je registrovao Jahte i biznis za iznajmljivanje tih istih. Zena isto ima neke vrlo \"uspjesne biznise\". Mislim da on nema ama bas nikakvih politickih, moralnih i ljudskih kapaciteta da bude neki znacajniji igrac na politickoj sceni. On je tipican igrac iz sijene sa dobrim vezama u svim bransama i to vrlo uspjesno koristi.

VL
SA
santovena
10:58 24.01.2011.

Muuki, I ja se pitam zašto tek sada? Predpostavki ima puno i sve su na mjestu, samo koja je prava? Da li ćemo mi Mali Hrvatići ikad doznati sve i pravu istinu. Jedino slijepci ili oni koji su namjerno zatvorilili oči nisu vidjeli od 90-tih do sada. Ja se stalno pitam, kako da se nacija sada budi i vidi nešto od toga. Još uvijek se nisu svi probudili, a i oni koji jesu, još su bunovni i treba im vremena.

VL
LE
leptirica11
11:04 24.01.2011.

svi će oni na red---konačno!i oni sa velebnim vilama i oni sa manjim nezasluženim stanovima....samo ovi veći trenutno imaju prednost! Prijavljujmo ako treba anonimno sve za koje sumnjamo...a oni nek provjeravaju-sad kad su konačno nekim čudom-proradili svoj posao!

VL
BO
boston
17:56 24.01.2011.

Dragi moji, pa ovo je kapitalizam. Mislite li da Amerikanci rjesavaju stambeno pitanje svojim veteranima iz Vijetnama, Iraka, Kuvajta, Afganistana?? Radi, stedi, digni kredit, i kupi. Tako se to radi. Ako itko zeli i misli da bi trebalo drugacije, taj je Jugonostalgicar. Nema vise. Otislo! Gotovo!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.