Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolja ponuda

Otkriveno tko kupuje Todorićevu vilu Castello

Vila Castello
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/12
03.11.2017.
u 13:48

Njegova ponuda bila je viša od tražene cijene, no transakcija još nije finalizirana

Vilu Castello, u kojoj se šef Agrokora Ivica Todorić godinama odmarao i koju je izvanredna uprava Ante Ramljaka naumila prodati, kupit će vlasnik najveće slovačke IT tvrtke ESET Miroslav Trnka

"Potvrđujemo da je on reagirao na Sotheby'sovu ponudu za kupnju vile Castello u Hrvatskoj. Njegova ponuda bila je viša od tražene cijene, no transakcija još nije finalizirana. To su privatne aktivnosti Miroslava Trnke i nemaju veze s kompanijom ESET", potvrdili su za Tportal iz Trnkine tvrtke. 

Podsjetimo, Agrokor je prilikom prezentiranja plana održivosti objavio da je vjerovničko vijeće odobrilo prodaju vile po cijeni od 8,1 milijun eura plus porezi.

Komentara 37

SV
svojaja
14:24 03.11.2017.

Ovo je gore nego okupacija nacista u 2.svjetskome ratu. Nisu nas ni oba svjetska rata ovako sravnila sa zemljom kao ovi satanisti iz zllocinacke organizacije sto su nam citavu komplet zemlju predali okupatorima.

TT
tTony
15:02 03.11.2017.

Da bi nesto mogo prodat moras bit vlasnik ,ko je vlasnik Todoricove Vile i drudi nekretnina niko nezna a Ramljak stavio na ponudu komu je dao punompc ili to nije bitno za sitnu stoku.

Avatar indigo25
indigo25
16:02 03.11.2017.

Mamicka co to je.... Morski vrabec. Bogati slovaci i česi. O bože na šta smo spali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije