Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLIN

Otkriveni novi detalji pada dvogodišnjaka s prvog kata zgrade: Vjeruje se da se popeo na krevet uz prozor

Hitna pomoć Brač
Foto: Pixsell/Ilustracija
08.09.2020.
u 15:21

Dječak je pao sa visine od četiri metra na betonsku podlogu uz zapadnu stranu zgrade. Nakon pada dijete je bilo pri svijesti te su susjedi pozvali Hitnu pomoć.

Dvogodišnji dječak u padu s prvog kata stambene zgrade u Solinu u petak oko 11:30 zadobio je teške tjelesne ozljede, koje na sreću nisu bile opasne po život. Naime, zadobio je prijelom križne kosti i udarac u glavu. 

Vjeruje se kako je dječak najvjerojatnije popeo se na krevet koji se nalazi ispod prozora u spavaćoj sovi. Naime, krevet je visok četrdesetak centimetara i nalazi se točno ispod prozora koji je tom prilikom bio otvoren ili ga je dijete otvorilo. Dječak je pao sa visine od četiri metra na betonsku podlogu uz zapadnu stranu zgrade. Nakon pada dijete je bilo pri svijesti te su susjedi pozvali Hitnu pomoć.

Više detalja o nesreći iznijela je policija na upit Slobodne Dalmacije. 

- Poštovani vezano uz Vaš upit možemo Vas izvijestiti kako je dana 04.09.2020.g. na solinskom području uslijed pada kroz prozor sobe na prvome katu dijete zadobilo teške tjelesne ozljede te je zadržano na liječenju do današnjeg dana (ponedjeljak navečer) kada je otpušteno na kućnu njegu.

Na mjestu događaja izvršen očevid, a prema za sada dostupnim informacijama radi se o nesretnom slučaju. Policija će poduzeti mjere i radnje iz nadležnosti policije s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u ovom događaju - stoji u odgovoru. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije