Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik ga prijavio

Detalji sukoba! Bandić: 'Što ti hoćeš, mulac?'; Tedeschi: 'Što se javljaš? Gledaj što si napravio s gradom'

Foto: PIXSELL
1/2
21.07.2020.
u 13:52

Događaj zbog kojeg je Bandić podnio kaznenu prijavu dogodio se 11. svibnja u podsljemenskoj zoni.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podnio je kaznenu prijavu prije više od dva mjeseca protiv Emila Tedeschija mlađeg, sina hrvatskog poduzetnika Emila Tedeschija, zbog događaja za koji tvrdi da se zbio 11. svibnja u večernjim satima u podsljemenskoj zoni. 

Bandić tvrdi da ga je Tedeschi mlađi naganjao blindiranim autom, zbog čega ga je obuzeo strah pa je morao potražiti liječničku pomoć. U automobilu s Bandićem bio je i njegov dugogodišnji suradnik Robert Ljutić koji je konstatirao u svojoj izjavi o događaju da je Bandić bio vidno uzrujan jer mu je Tedeschi verbalno prijetio i nazvao ga klošarem. 

Prema pisanju 24 sata, situacija je izgledala ponešto drukčije. 

Sve je započelo pri jednom prestrojavanju gdje se Emil Tedeschi mlađi u Mercedesu osjetio se ugroženim od Bandićeva vozača. Spustio je prozor i rekao Ljutiću: – Kako to voziš, pazi malo!

Njih dvojica počela su se prepirati u vožnji, a zatim se pridružio Bandić i poručio: – Što ti, mulac, hoćeš? Što je?

– A, što se ti javljaš? Uništio si cijeli grad, što se ti imaš javljati? – odgovorio mu je Tedeschi. 

Komentara 33

MI
Milas
14:33 21.07.2020.

Interesantna ta obitelj Tedeschi, od bake Tedeschi koja spila manekenku s 80 godina i hoda uokolo s muskicima koji joj mogu biti unuci, mame Tedeschi koja je s dzipom dolazila po dijete u skolu a sad vidimo i Tedeschija mladjegg u mercedesu kako docira gradonacelniku. O Emilu Tedeschiju se uglavnom zna sve ili mozda ipak ne sve!?

ED
edvardl
14:46 21.07.2020.

Gradonačelnik ili Tedeschi stariji, ne zna se tko je više pokrao u HR!?

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:21 21.07.2020.

Hahaha oštra razmjena "udaraca" 😁 Bogu dragom hvala da nas ovakvi nisu branili u DOR-u, sad bi nam Vučić brojao zaražene, umjesto Pupavca... a Milanović ne bi morao smišljati kako ne doći na Dan Pobjede u Knin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije