Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dnu rijeke

Otkrivena veza korejskih turista koji su pronađeni mrtvi u NP Krka

Skradinski Buk
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
12.08.2019.
u 11:28

Turisti su u subotu popodne pronađeni na dubini od tri metra na području Skradinskog buka, a sada je utvrđeno kako je riječ o ocu i kćeri

Dvoje korejskih turista, čija su beživotna tijela pronađena na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, jesu otac i kći. Prema informacijama korejskog Ministarstva vanjskih poslova, otac je u pedesetima, a djevojka u dvadesetim godinama.

Korejsko pak veleposlanstvo u Zagrebu kaže da je potvrđen identitet žrtava i da su njihove obitelji obaviještene o tragediji. Tijela će biti zadržana u Hrvatskoj dok se ne obavi obdukcija.

Na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka u subotu su smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe, izvijestili su iz NP Krka.

Policija je oko 15.40 sati zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe.

Komentara 11

LI
liliZG
13:12 12.08.2019.

opasno se tamo kupat, puno ljigavog kamenja i podloge, posklizneš se, tko je sklon panici ili slabi kupač eto nevolje.

TM
trade_mark
15:39 12.08.2019.

ravnateljica NP krka bez komentara? ona naravno ništa nije kriva. infrastruktura u parku besprijekorna. jel ima spasioca tu gdje se ljudi kupaju? ako nema, zašto nema???

MO
modovisisajteMaraschino
12:43 12.08.2019.

s obzirom da je jučer ujutro pisano da je mladić, pa navečer da je stariji, ne bi me čudilo da sutra postane pradjed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije