Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK PRIČE

Otkrivena pozadina demoliranja sinjske pekarnice: Lepinje su bile samo izgovor?

07.08.2019.
u 16:16

Zasad nije poznato je li vlasnik pekare bio izložen iznudama samo jednom ili se radi o sustavnom iznuđivanju.

Priča o demoliranju koje je zgrozilo Sinjanje dobila je neočekivani obrat. Prema navodima Slobodne Dalmacije sve je izglednije da razlog divljaštva petorica mladića nije niti alkohol niti iživljavanje na slabijem već - reket. Zasad nije poznato je li vlasnik pekare bio izložen iznudama samo jednom ili se radi o sustavnom iznuđivanju. 

Podsjetimo, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti nešto prije ponoći petorica mladića ušla su u jednu sinjsku pekarnicu te su počeli razbacivati hranu, prolijevati piće, prepadati prodavačicu, a na udaru divljaštva našla se i hrvatska zastava.

Prvotno se tako navodilo da je razlog što u toj pekarnici, prilikom odigravanja jednog humanitarnog malonogometnog turnira, nisu htjeli prodati lepinje jer, kako su kazali, ti su ljudi iz susjednog mjesta. No prema novim saznanjima, to je vjerojatno bio samo izgovor.

Mladići nisu bili maskirani, a s obzirom da se u pekarnici nalazi videonadzor policija ih je vrlo brzo identificirala, ali zasad nema informacija iz policije hoće li se provesti istraga i o navodom reketarenju.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
16:45 07.08.2019.

Puno lipih stvari se dešava u zadnje vrijeme, ali kako kažu od glave riba smrdi, a i sami ste svjedoci koliko primitivizma i kaubojštine imamo u vodećim strukturama tako nije za čuditi se svemu...biti će i gore jer se ništa ne poduzima

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:56 07.08.2019.

Bas procitah o Brazilu i Bolsonaru i da se gura zakon da se ovakvo ljudsko smece nekaznjeno tamo smije upucati.

IN
inot
16:56 07.08.2019.

nabij duplenku solju i da vidiš veselja,a ako im to nije dosta onda kreneš od sitne sačme pa na dalje, ali mislim da bi ovi debosi nakon soli odustali..hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije