Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta od 100.000 dolara
Povratak na članak

Otkriven razlog zbog kojeg je bivši specijalac pijan divljački vozio po zgradi zračne luke

Na snimkama nadzornih kamera vidi se automobil koji nakon četvrtog pokušaja prolazi kroz staklena vrata aerodromskog terminala u Kazanu dok ga policija i osoblje očajnički i bezuspješno pokušavaju spriječiti u njegovoj nakani

Komentari 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
02:53 29.12.2016.

Sigurnost na nivou. Ruska posla.

VL
DH
dalibor.hren
15:34 28.12.2016.

Samo za Hinu: Nije "Pošto" već budući...

VL
KA
Kameni
22:48 28.12.2016.

Zar se takvima ne puca u glavu. Pa mogao je gospodin Nurtdinov dici da je htio cijelu zracnu luku u zrak dok osiguranje trckara za njim. Imali su prakticki srece sto ovaj nije bio kod pravog hodze inace bi bilo buuum. Osiguranju svaka cast za upornost u trcanju za autom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.