Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGAĐALO SE O MADELEINE MCCANN

Otkriven indetitet misteriozne djevojke iz Rima: Živjela na ulicama Vječnog grada i pričala isključivo engleski

Nestala djevojka
Foto: Facebook
1/2
22.11.2016.
u 21:06

Kada je kontaktirao švedsku policiju da mu pomognu u potrazi za kćeri, oni su odbili jer, kako kažu, riječ je o odrasloj osobi

Nakon što se priča o plavoj djevojci koja živi na ulicama Rima i priča isključivo engleski proširila internetom, javio se njen otac i rekao kako je nestala prije šest mjeseci.

Radi o 21-godišnjoj Šveđanki, i iako je policiji rekla kako dolazi iz Velike Britanije, njeno je ime Emba Jauhojärvi, a iz Stockholma je nestala u svibnju.

Njen otac, Tahvo, za Daily Mail ispričao je kako njena kćer boluje od Aspergerova sindroma, a u Italiju je otišla studirati talijanski jezik. Otad nije imao kontakta s njom.

Kada je kontaktirao švedsku policiju da mu pomognu u potrazi za kćeri, oni su odbili jer, kako kažu, riječ je o odrasloj osobi.

Embla je na ulicama Rima pronađena bez osobne, putovnice i bilo kakvih drugih stvari. Mnogi su nagađali kako je riječ o izgubljenoj djevojčici Madeleine McCann.

>> Naslijedio kuću od mrtvog rođaka, a ono što je pronašao u njoj potpuno mu je promijenilo život

Komentara 2

DU
Deleted user
02:37 23.11.2016.

Pričati na hrvatskom znači čavrljati, časkati. Valjda je djevojka govorila engleski!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije