Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pričali o Hrvatskoj
Povratak na članak

Otkrivamo što je Bozanić rekao papi na oproštaju

- Rekao sam mu: 'Sveti Oče, hrvatski vjernici Vas prate stalno, a ovih dana molitvom i posebnom blizinom. Zahvaljujemo za sve što ste učinili za Crkvu, osobito za Crkvu u Hrvatskoj - kazao je Bozanić.

Komentari 5

MI
mirko0410
18:15 28.02.2013.

Sve je to pomalo čudno i šteta kaj je odstupil, ali vidi se da je pravi Nijemac, osječa da nemre više 100 % pa prepušta mjesto drugom mlađem.Pravi karakter, kad bi barem naši političari imali nekaj njegovog.

VL
LI
LILLIT
18:41 28.02.2013.

Josef Ratzinger potjece iz siromasne obitelji iz Regensburga, a ima i jednoga brata koji je svecenik. . J Ratzinger je napisao mnostvo knjiga , smatraju ga velikim filozofom, a neki cak theologom stoljeca. Nije zelio postati Papa jer ga zanimama samo theologija , a ne politika, kao predhodnoga Papu. Vidjela sam ga u Njemackoj . Zraci neku distanciranu toplinu. Zelim mu sve najbolje .

VL
LI
LILLIT
18:49 28.02.2013.

A da se Bozanic mozda ne nada nekakvoj preporuci. ?

VL
Avatar stravaxx
stravaxx
21:30 28.02.2013.

cijenjeni novinaru a gdje je to otkriće???

VL
OB
-obrisani-
22:17 28.02.2013.

Rekao sam mu '' sveti oce '' Nema svetih ni na nebu ni na zemlji Postoji samo prokletstvo manjina vlada vecinom izmislili su novac to je najvece prokletstvo koje je doslo od covjeka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.