Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
127 5°C
 • Deleted user:

  U svom obrisanom bezrazložno obrisanom komentaru prije dva dana kad je Papa napao Međugorje, uptah se kako će sad reagirati gosp. Pavičić i kako misli opet obrnuti pilu naopako. Upravo sam dobio odgovor ovim člankom. Međugorje će sigurno biti proglašeno ... prikaži još! pastoralnim svetištem, ali nikako mjestom ukazanja,a to i jest prava istina.

 • Avatar x-y
  x-y:

  U ono vrijeme: Reče Isus svojim učenicima: »Tko ima moje zapovijedi i čuva ih, taj me ljubi; a tko mene ljubi, njega će ljubiti Otac moj i ja ću ljubiti njega i njemu se očitovati.« Kaže mu Juda, ne Iškariotski: ... prikaži još! »Gospodine, kako to da ćeš se očitovati nama, a ne svijetu?« Odgovori mu Isus: »Ako me tko ljubi čuvat će moju riječ pa će i Otac moj ljubiti njega i k njemu ćemo doći i kod njega se nastaniti. Tko mene ne ljubi, riječi mojih ne čuva. A riječ koju slušate nije moja, nego Oca koji me posla. To sam vam govorio dok sam boravio s vama. Branitelj — Duh Sveti, koga će Otac poslati u moje ime, poučavat će vas o svemu i dozivati vam u pamet sve što vam ja rekoh.

 • Stipan:

  U Međugorju se Gospa ne ukazuje, a da se vjernici okupljaju i mole je ok. Tako mogu na bilo kojem mjestu! Tako misli Papa.

Još iz rubrike Vijesti

Miro Kovač
Opcija za promjene

Fijasko u Brodu: Kovač i Tolušić nastupili pred desetak HDZ-ovaca

Zajednička sjednica Predsjedništva HDZ-a i Predsjedništva HDZ-a Bosne i Hercegovine
Skup u Slavonskom Brodu

Plenković: Svi koji su željeli skupiti potpise, mogli su!

Potres kod Imotskog
Jačine 3,2 stupnja

Potres zatresao dio Dalmacije: Uh što je trus polomio... Nek nam dragi Bog pomogne