Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je snimio

Otkrio što mu poštar radi svakog dana preko ograde

Poštar
Foto: Facebook
1/2
03.08.2016.
u 10:33

Michael je primijetio kako se poštar baš svakog dana zaustavi pokraj njegove ograde, bez obzira na to ima li poštu koju treba ostaviti ili nema

Vlasnik mladog njemačkog ovčara s Novog Zelanda iznenadio se kad je primijetio što njegov poštar radi svakog dana, bez obzira na to ima li poštu koju treba ostaviti.

Poštar se svakog dana zaustavi biciklom pokraj njihove ograde i pozove 9-mjesečnog psa na igru, što je Michaela Collinsa posebno razveselilo jer se ljudi inače boje psa zbog njegove veličine. Zato je odlučio sve snimiti i javno zahvaliti poštaru.

– Uvijek ga gledaju kao opasnog psa kojem ne bi trebalo pristupati, vjerojatno jer je velik, nisam siguran. On ne laje niti reži, a ovaj poštar svakog dana zaustavi se biciklom pokraj ograde kako bi ga zagrlio i pomazio – napisao je Collins na Facebooku.

– Ne znam koga bih tagirao na Facebooku kako bi on ovo vidio. Ali hvala ti! Nastavi s dobrim poslom, definitivno imaš prijatelja koji čeka na tebe – napisao je Collins na svom Facebook profilu i dodao kako su neki poštari znali udariti njegova bivšeg psa poštom po njušci kad bi se životinja došla pomaziti. Zbog toga je htio ovom poštaru odati priznanje.

Pogledajte snimku dobrog poštara koja je pregledana više od milijun i pol puta!

>> Snimka nadzorne kamere otkrila što joj se svakog dana događalo u garaži

>> Kako je Ben spasio Ivana iz bunara od 40 metara

Komentara 7

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
11:08 03.08.2016.

kod todorica bi dobio otkaz jer ga gazda ne placa da mazi pse vec da raznosi postu...

CT
ctx
14:22 03.08.2016.

Ovo je čista preventiva. Ograda je niska, a pas je velik.

BJ
Bjelovar112
13:45 03.08.2016.

bravo za Postara a kod mene u ulici susjedovi psi kad skuze postara jhoce se rastrgat i jednom sam pratio sto je razlog . Postar ih drazio preki plota cak ih je letcima opalio koji put po njusci oni poludili.i sad cim cuju motor divljaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije