Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probudite mozak

Uživancija na plaži ima svoje draži

Večernjakova enigmatika
Foto: VL
1/11
16.03.2016.
u 16:30

Pred nama je, nadamo se, dugo i toplo ljeto, koje svi mi priželjkujemo provesti na obali našeg krasnog Jadranskog mora. Svejedno, nemojte dopustiti da i vaš najvažniji organ spakira kofere i pridruži vam se na godišnjem odmoru.

Zadržite svoj mozak u formi i upotpunite sunčanje na plaži s Večernjakovom enigmatikom koja vam jamči puno zabave rješavajući križaljke, osmosmjerke, skandinavke i ostale mozgalice.

Osim što Enigmatika ima čak 72 stranice kvizova, šifromanki, talijanki, sudokua, tu je svaki tjedan i čak 30 nagrada koje možete osvojiti - od smartphonea u svakom broju, tu su još mnoge vrijedne nagrade kao što su knjige, CD-i i DVD-i koji vam mogu poslužiti kao dobra zabava i razonoda za vrijeme vrućih ljetnih dana.

Večernjakov enigmatski tim mislio je i na vaše najmlađe pa je u sadržaj uvrstio i zagonetke prilagođene toj dobi uz koje će se mališani zabavljati i usput vježbati mozak i učiti bez prisile.

Ako se do sada niste uvjerili da je Enigmatika sigurna doza zabave za cijelu obitelj, osigurajte si vaš primjerak za samo 5 kuna uz Večernji list.

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 5 kuna po broju ili ako želite samo Enigmatiku, možete je imati za samo 35 kuna mjesečno.

Pretplatite se na  broj 01-5540-999  ili pošaljite mail s naznakom „Enigmatika“ na pretplata@vecernji.net, svaki dan uživajte uz omiljeni zabavno-enigmatski prilog i osigurajte vašem mozgu redovnu dozu vježbe svakog petka s novim izazovima!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije