Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAMO SU JE PRONAŠLI

Otkrili posljednju fotografiju s mobitela Lane Bijedić

Lana Bijedić
Foto: Vecernji.ba
14.11.2019.
u 15:04

Mobitel ubijene Mostarke i dalje se analizira u Sarajevu

Mobitel Lane Bijedić konačno su otključali njemački stručnjaci. Ono što je zastrašujuće je činjenica da je posljednja fotografija napravljena s vijadukta na autocesti ispod kojeg je pronađeno tijelo djevojke. I to upravo na onome mjestu gdje je ribar kasnije našao mrtvu 19-godišnjakinju.

Mobitel ubijene Mostarke i dalje se analizira u Sarajevu, piše Klix.

Policijski istražitelji nadaju se kako će sadržaj mobitela pomoći u odgonetavanju još uvijek neobjašnjivog kretanja mlade žene na dan kad je ubijena, kao i pomoći u otkrivanju osobe koja ju je ubila. 

Podsjećamo, tijelo Lane Bijedić pronađeno je 8. listopada, a toga dana djevojka je majci rekla kako se ide naći s prijateljicom. Međutim, kave s prijateljicom tog dana nije bilo. U 12 sati i 10 minuta kamere s benzinske crpke Gazprom na izlazu iz Čapljine snimile su djevojku kako prolazi pored crpke, pješice, što znači da ju je netko do navedene lokacije morao odvesti, odnosno ne zna se kako je tu došla - ili je stopirala, ili autobusom, ili ju je pak netko dovezao.

Radi se o udaljenosti otprilike pet do šest kilometara koliko je Lana prošla pješačeći na navedenoj ruti, a snimljena je kako pješači sama. Drugi važan detalj jest kako je mlada djevojka u siječnju ove godine napisala vlastito oproštajno pismo.

Iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije službeno je potvrđeno da je preminula nasilnom smrću. 

Na mjestu gdje je pronađeno tijelo nije pronađen nijedan trag krvi, iako je, kako je pokazala i obdukcija, Lana Bijedić zadobila više udaraca. Djevojka je pretučena tupim tvrdim predmetom, a pronađeni su i tragovi davljenja. Žrtva je bila još uvijek živa kad ju je ubojica bacio u rijeku.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije