Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan sretan pokušaj

Obitelj otišla u avanturu pa zapela u rijeci, spašeni su na nevjerojatan način

Ilustracija
Foto: Dino Stanin/Pixsell
12.09.2019.
u 20:52

Obitelj je zapela te se nisu mogli vratiti jer su struje bile prejake, a za nastaviti dalje je bilo preopasno.

Neki bi rekli da se čuda svakodnevno događaju, a za Curtis Whitsona i njegovu obitelj najveće je čudo, kažu, što im je zelena boca za vodu spasila život.

Curtis Whitson, njegov 13-godišnji sin i njegova cura, Krystal Ramirez, odlučili su krenuti u avanturu uz rijeku Arroyo Seco u Los Angelesu. Danima su plovili rijekom i kampirali na otvorenom. Primarni cilj im je bio doći do dijela rijeke gdje se sužava, ali je voda bila previše nemirna da bi sigurno mogli proći tim dijelom kanjona, piše CNN.

Obitelj je zapela te se nisu mogli vratiti jer su struje bile prejake, a za nastaviti dalje je bilo preopasno. Zaustavili su se nadajući se kako će se uspjeti popeti uz zid kanjona, ali nisu mogli. Inače, kako su kazali za CNN, na tom mjestu stoji uže za pomoć kod prelaska, no ovaj put ga nije bilo.

U trenutku kada se činilo da nema izlaza, Whitson se sjetio zelene, plastične boce na koju bi mogli urezati poruku i baciti je preko zida. Osim toga, stavili su i u nju papirić sa sličnom porukom u pomoć.

- S jednim sretnim pokušajem, bacio sam je iza zida - rekao je Whitson za CNN.

Bocu, na kojoj je izrezano bilo "SOS" i "pomoć", pronašla su dva muškarca koja su planinarila u blizini te pozvala tamošnju službu spašavanja. Par sati nakon toga, izvukli su ih iz rijeke. Obitelj se htjela osobno zahvaliti i saznati tko su njihova dva heroja koja su pozvala pomoć, ali, na njihovu žalost, nisu rekli svoja imena.

Komentara 1

IP
info_punkt
21:11 12.09.2019.

zijeeev...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije