Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Otisci prsta i DNK aduti tužiteljstva u slučaju tijela u zamrzivaču

Smiljana Srnec
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/16
21.08.2019.
u 20:06

Sud sutra odlučuje hoće li potvrditi optužnicu protiv Smiljane Srnec

Županijski sud u Varaždinu sutra bi trebao donijeti odluku o tome hoće li potvrditi ili odbaciti optužnicu koju je Županijsko državno odvjetništvo podnijelo protiv Smiljane Srnec (45) iz međimurskog sela Palovca, koju se tereti za ubojstvo sestre Jasmine Dominić (23) 2000. godine.

Jedna od opcija je i da Županijski sud optužnicu vrati na doradu tužiteljstvu koje pak smatra da ima dovoljno dokaza da je Smiljana s najmanje pet udaraca tvrdim predmetom po glavi prije 19 godina usmrtila sestru čije je tijelo 16. veljače ove godine pukim slučajem pronađeno skriveno u zamrzivaču u hodniku obiteljske kuće.

Vjeruju da će otisci prstiju i DNK pronađeni u zamrzivaču uvjeriti sudsko vijeće da je Smiljana, koja se brani šutnjom, ubila tri godine mlađu sestru. Smiljana je uhićena 16. veljače i od tada je u pritvoru. Ima troje djece i supruga koji se odlučio na šutnju.

On, njezina majka i najstarija punoljetna kćer odbili su svjedočiti tijekom istražnog postupka, što im omogućuje zakon. Sud treba donijeti i odluku hoće li suđenje biti otvoreno ili zatvoreno za javnost.

Smiljana Srnec
1/9

Komentara 3

SR
sramitese
23:43 21.08.2019.

balkanski sud i suci ..po obicaju trose novac poreznih obveznika umisto ..220 v i gotovo..

AK
admine konjino jedna glupa ust
04:29 22.08.2019.

Otisci na zamrzivacu,i ovo je neka sala,nakon 20 godina,je taj zamrzivac barem 2 tisuce puta otovren,i zasto se to sudjenje uopste odrzava,zna se da je Smiljana krivac,jer je sve u njenoj kuci pronadjeno,ako ni je je ona ubila,mora znati ko je,sve ostalo je samo trosenje novaca porezni obaveznika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije