Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u koprivnici

Otišao na ribolov i nestao: Pronađen tek prazan čamac

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/3
20.09.2019.
u 22:47

Nakon bezbrojnih poziva na koje nestali muškarac nije odgovorio, obitelj je pozvala policiju i HGSS koji se trenutno na terenu u intenzivnoj potrazi

Na koprivničkoj Šoderici jučer je nestao muškarac u 60-im godinama. Kako navodi obitelj poslijepodne se uputio na ribolov, a dan poslije kada ga je obitelj došla posjetiti na jezeru, muškarca nigdje nije bilo. 

Na jezeru je pronađen tek prazan čamac.

Nakon bezbrojnih poziva na koje nestali muškarac nije odgovorio, obitelj je pozvala policiju i HGSS koji se trenutno na terenu u intenzivnoj potrazi, prenosi Podravski.

 

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije