Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paklena osveta

Oteo vlastitu djevojku: Tukao je čekićem i bušilicom čupao kosu

Clyde Harshaw
Pittsburg County
23.07.2013.
u 15:02

Kako je ispričala sama djevojka, 42-godišnjak ju je u zatočeništvu držao pet dana, tukao je čekićem i rezao nožem nakon čega joj je te rane zalijevao kiselinom. Osim toga, čupao joj je kosu pomoću električne bušilice

 Clyde Harshaw (42) iz Oklahome uhićen je zbog otmice i mučenja djevojke s kojom je bio u vezi.

Clyde je svoju djevojku početkom mjeseca drogirao te zavezao užetom i kablovima u kući u kojoj živi. Kako je ispričala sama djevojka, 42-godišnjak ju je u zatočeništvu držao pet dana, tukao ju je čekićem i rezao nožem, nakon čega joj je te rane zalijevao kiselinom. Osim toga, čupao joj je kosu pomoću električne bušilice, piše The Huffington Post.

''Rekla je da joj je bušilicu prislonio na glavu i nakon toga je uključio. Bušilica bi zahvatila kosu i iščupala po cijeli pramen kose'', izjavio je šerif Joel Kerns. Djevojka je napokon pobjegla kada je Clyde bio zaokupljen paljenjem njezine odjeće. Ispričala je da ju je oteo jer mu je rekla da je prestala kupovati sastojke za proizvodnju metamfetamina. Policija ga je uhitila nakon dva dana.

>> Provalili im u stan, napali nožem i šipkama pa ženu oteli

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije