Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljanje
Povratak na članak

Otac žigosane djevojke: Ovo traje već niz godina, napao je iz dosade

Ravnatelj nije zvao ni policiju ni hitnu, a nije htio ni da se novinari miješaju.

Komentari 56

Avatar Crocrodil
Crocrodil
16:45 07.02.2019.

Znači da je riječ o ustaškom obilježju, a ne običnom obliku upaljača, obavijestio nas je sam "satiričar"..."konceptualni umjetnik"..."ustaški žigotvorac" ... Jer je tako u svom "izopačenom srednjoškolskom ustaškom umu" namjeravao "žigosati" dvoje učenika ispred sebe, podlo, pokvareno i fašistički.... a ne jer mu je oblik upaljača najviše na to ličio. Ne jer je vjerojatno blesav i pomalo agresivan, "duhovit" kao Frljić itd... Da mediji nisu istaknuli u prvi plan "popratni komentar" ovo bi bila rasprava o agresiji u školama, stručnim službama i sličnim svakodnevnim piz.arijama... Ovako je to "Goropadni napad Ustaše na ugroženu Albanku". P. S. zašto ne znamo.koje je nacionalnosti drugi učenik? Da nije možda Hrvat, pa je i tako "ustaša" a onda ne može biti ni "ugrožen"?

VL
DU
Deleted user
16:59 07.02.2019.

Mala je rekla da nije razlog bio sto je Albanka. Znaci taj idiot bi to napravio svakome, treba ga kazniti i gotovo. Da je mala bila srpkinja, u Srbiji bi vec sazvali krizni stab kako ustase pale srbe u hrvatskoj, Pupovac bi vec bio pripremio vijenac Taj djecak je neodgojen i glup, sve price o politickom razlogu su bez veze. Leftardi, mozete opet u krpe, sve ok

VL
HU
HugoMrgud
16:41 07.02.2019.

najbolje bi bilo da se U izbaci iz abecede, neš ti nešto,gluparije maloljetničke ,dečko je htio malo pažnje a ovi odma cijela frka. Dam se okladiti da nitko ni riječi nebi napisao da je ovaj napravio žig petokrake................a žigosanje je žigosanje bez obzira na izgled žiga.

VL
DA
danijelrukavina4
16:57 07.02.2019.

Zadar je stvarno grad slučaj. Očigledno da puno stvari ne štima u Zadru. Možda da gradsko vijeće napravi jednu javnu tribinu sa svojim građanima, o stanju u gradu, sa odabranim temama za raspravu. Možda da se tribine održavaju na mjesečnoj bazi, pa da se prati svaki mjesec, pa da se građanima svaki mjesec podnese izvještaj. Uglavnom, nešto će se trebati pokrenuti. Stradaju mali ljudi. A neki se ponašaju kao da su nedodirljivi. Svi se zaklinju u državu, svi "kao" veliki domoljubi, ali očigledno da pravna država "ne stanuje" u Zadru. Imam ponekad dojam da je Zadar kao divlji zapad. I da su kauboji preuzeli grad, a šerifa nema.Imate tamo dvoranu u Jazinama ili u nekoj sportskoj dvorani, pa možda da stvarno održite jednu javnu tribinu sa svojim građanima. Pa da se vidi što vlast ima reći građanima, a što građani imaju reći vlasti. Uz apsolutno poštovanje i jednih i drugih. Mislim da bi Vam to bila dobra ideja, svima.

VL
BL
Blabla
17:28 07.02.2019.

SNV: pasaluk nemoze bez laži tako i ovo napisano. Gledaj svoje dvorište i cetnicke parade.

VL
KA
karlodrago
18:08 07.02.2019.

Da je taj mladić ugravirao toj dijevojci petokraku bio bi nagrađen kao pravi antifašist.

VL
SO
sokodnaranče
16:45 07.02.2019.

Zašto to radi albancima? Pa sa njima nismo nikada imali problema..

VL
ZA
zadar1
19:05 07.02.2019.

ma o cemu vi...koje ustase koje gluposti....djecak je sa posebnim potrebama a djevojcica nije ali bi komodno mogla biti...ne letite pred rudu prije nego saznate istinu!!!!😟

VL
Avatar Zgubider.
Zgubider.
17:57 07.02.2019.

„…Otac žigosane djevojke: Ovo traje već niz godina, napao je iz dosade…“___Podrška djevojci i ocu, dobro je da ste izašli u javnost. Treba te sve prosvjetare, medicinare i ostale uhljebe, koji ne rade svoj posao, koji zataškivaju ovakva nedjela kako bi zadržali svoju fotelju i beneficije, prokazati u javnosti. Posao ovog ravnatelja je da štiti mirne i kulturne učenike, a ne psihički poremećene nasilnike! Na redu je politika, da se pobrine za smjenu...

VL
LU
lukadragan
21:13 07.02.2019.

Razumijem ravnatelaa Dragića kada je govorio o upisu učenika s individualnim pristupom. Ovakav način upisa šteti upravo toj djeci, a i onim učenicima koji zbog takvih učenika ne mogu upisati željeno zanimanje, a dobri su učenici. Takvi učenici mogu imati 30% upisnih bodova više od učenika s individualnim pristupom a zbog njih se ne mogu upisati u željeno zanimanje. Upisani učenici s individualnim pristupom tako uzimaju 6 upisnih mijesta po razrednom odjelu dobrim učenicima. Kad sam rekao da ovakav način šteti najviše učenicima s individualnim pristupom jer oni ne mogu pratiti zahtjevnije programe pa u najvećoj mjeri napuštaju te programe već u prvom razredu i prebacuju se u laķše škole. U razrednom odjelu iz kojeg su se ispisali ostaje SAMO 17 UČENIK, zar to nije sramotno prema djeci koja su ostala odmah ispod crte neupiana ( njih 7 do 9 po razrednom odjelu, pa to je malte ne zločin prema toj djeci). Zašto nitko ne napravi ANALIZU PROLAZNOSTI tako upisanih učenika u zahtjevnije četverogodišnje programe i siguran sam da najveći dio tih učenika nikada ne završi takve programe. Nije dovoljno samo se upisati, morate biti sposobni, odgovorni i puno raditi da ih uspješno završiti, a djeca s individualnim pristupom najčešće to ne mogu (upisali su se s malim brojem bodova, nisu učili u osnovnoj školi, nisu navikli raditi a neki nisu ni sposobni, a da i ne govorim o tome kako se dolazi do liječničke dokumentacije).

VL
BL
Blabla
17:24 07.02.2019.

Pravi se ponovno hajka eto sad su ugrozeni i Albanci samo Hrvati nisu niti oni mogu biti ugroženi ! Jeli možda netko pitao sto je bio povod da to ovaj dečko uradi sto je uradio ..da nije možda mala prijerije tog rekla da je mali ustaša ? Po ovim portalima se stalno napada Zadar i njegovi građani, mogu reci da cesto dolazim u taj prelijepi grad i da tamo nikad nisam naišao na nikakve ustaše nego samo na pristojne ljude.

VL
BU
burza
17:20 07.02.2019.

Otac nije pozvana hitna policija koda oni nemaju drugog posla nego intervenirati kad se netko opece upaljacem pa to vise nije normalno od cega se rade senzacuje

VL
WI
Witman
16:49 07.02.2019.

Evo kako su albanci normalni ljudi. Da se radi o pripadnicima jedne druge manjine koja je napala RH, odmah bi se digli na zadnje noge kako su ugroženi, kako ib se maltretira i vrijeđa samo zato šti su srbi. Pupovac bi dobio udarni termin na režimskoj tv i urlikao kako su ugroženi. Inače ovom balavcu izgon iz škole i najveća moguća kazna za roditelje koji su odgonili i og debila s upaljačem. Albanci naklon vam do poda.

VL
DU
Deleted user
19:18 07.02.2019.

Svima koji ovo podržavaju, relativiziraju, udario bi jedan žig posred čela po vlastitom izboru i obilježio kao stoku jer ništa drugo niti ne zaslužuju, a da ne govorim da im netko dijete obilježava , stavlja žigove, pali, sada manje osuđujem ovoga dečka jer on još nije sazrio ali društvo i bolesnici koji ga podržavaju su uglavnom odrasli ljudi pa nisu ništa bolji.... U red jarani i na žigosanje .....

VL
DJ
Djura013
18:23 07.02.2019.

Cemu tolika frka? Zar nije U srari hrvatski znak koji je u medjuvremeno kompromitiran..

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:27 07.02.2019.

Dijete se ponaša - onako kako su ga doma učili...prema tome, čak i da dođe na sud, sud bi konstatirao da je dijete iz ugledne (ustaške) obitelji i da to nije žigosanje već samo jedan oblik davanja ruke (rukovanja). Mali je očito spreman za ( neki) dom.

VL
Avatar Analizator
Analizator
17:17 07.02.2019.

Sramota da sa se o ovome priča po medijima cijeli dan, riječ je o djeci, ostaviti će im traume pogotovo djevojci

VL
Avatar Dixie_land
Dixie_land
18:52 07.02.2019.

I sad ovo ima veze sa Ustašama ? Najbolje da izbacimo slovo U iz abecede.

VL
SN
SNV
17:06 07.02.2019.

Zadar je do 2009 imao ustaške parade koje je financirao Grad..a što reći..

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:27 07.02.2019.

Buduci Daruvarac. Sigurno ide i na vjeronauk.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.