Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaše ustaše

Otac žigosane djevojke: Je li i grb na crkvi Sv. Marka ustaški?

Foto: Facebook
09.02.2019.
u 14:11

Povodom najnovijih napisa u medijima oglasio se i otac djevojke iz Zadra.

Nakon što je na vidjelo javnosti procurila slika žigosane djevojke u ustaškoj, javio se njezin otac koji je odbacio sve navode koji se spominju u medijima, prenosi 24 sata.

- Ta majica je kupljena u Vukovaru za humanitarnu pomoć Vukovaru. Kada su djeca bila na ekskurziji u Vukovaru svi su kupovali te majice. Čak su i profesori kupovali ovakve majice i one se legalno prodaju u cijeloj Hrvatskoj - rekao je otac.

Odgovorio je s protupitanjem da li je po tome ustaški grb i na crkvi Sv. Marka u Zagrebu jer je prvo polje bijelo.

Djevojka je društvenoj mreži povela raspravu s prijateljima o kontroverznoj majici.

- Majica nema veze s nasiljem. Jedna je vrsta kad se čovjek iživljava na drugome. Ako će netko nositi majicu nek' je nosi, ali sigurno ne bi htio to imati na koži doživotno - napisala je djevojka na Facebooku i ubrzo uklonila spornu fotografiju.

Otac žigosane djevojke

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 105

DU
Deleted user
14:56 09.02.2019.

Onome kome je sporno slovo U, sporan je hrvatski grb, hrvatska zastava i općenito hrvatska država.Samo im hrvatske kune nisu sporne.

DU
Deleted user
14:27 09.02.2019.

Zavisi kome treba u datom trenutku, nema tog grba koji nekima ne bi smetao. Osobno mislim otac je u pravu a sad je i veliko slovo O problematično, krenulo je s U i sad se širi

Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:42 09.02.2019.

Maloljetna djevojka, koja sa ustastvom nemoze imati nista jer je Albanka, se opet razapinje na medijama iako je ona zrtva zlostavljanja. Neki dan kada je pokazano kako su srbska djeca odgojena u mrznji prema Hrvatskoj i odbijaju odati cast svojoj domovini ustajanjem za himnu, to je bilo zlostavljanje srbske nejaci. A sada kada medije samovoljno napadaju maloljetnu djevojku, to je ok?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije