Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATEKAO OSTALE PUTNIKE

Otac pribjegao neobičnom načinu da stigne na let s kćerkom koja se ljuti

11.01.2019.
u 23:00

Video je snimio mladić koji je čekao svoju djevojku za Novu godinu.

Orijentirajući se po velikim aerodromima često zna biti stresno, pogotovo kada to morate raditi sa svojom malom djecom.

Jedan otac dosjetio se kako priskočiti ovom problemu. Primio je svoju kćerku za hoodie majicu koju je imala na sebi i započeo snalaženje po aerodromu. Ostali putnici nisu izgledali uznemireno zbog tog čudnog očevog izbora.

Kada se video proširio po internetu nisu svi bili blagonakloni prema ocu, ali mnogi su ga i branili istaknuvši da dijete nije ozlijeđeno.

"Takve stvari morate ponekad učiniti kada vas dijete odbija poslušati, a nemate vremena pričekati da se promijeni raspoloženje", napisao je jedan komentator. S njim su se složili i neki drugi korisnici, koji su i sami roditelji: 

"Ovdje stvarno nema ničeg lošeg. Slične stvari se i meni događaju svaki dan", objavio je jedan otac.

Video je snimljen na aerodromu u američkoj saveznoj državi Virgniji, a snimio ju je jedan korisnik Reddita dok je čekao djevojku. Objavio je video uz opis "Otac na razini 9000"

 

Ključne riječi

Komentara 2

MO
morska
12:04 12.01.2019.

Ahaha, bolje nego da je izgubi.

BE
berija
00:02 12.01.2019.

Što je kćerka? Mala kći? Pišite ili srpski ili hrvatski. Otpuštajte polupismene. Završila novinarstvo? Đe, jel u Sanskom Mostu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije