Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrazio sućut obitelji poginulog

Otac vozača: 'Rekao sam mu da ne vozi ako pije, a nisam znao ni da je zaražen koronavirusom'

Kod naplatnih kućica Mraclin vozač izgubio nadzor nad vozilom i udario u objekt HAC-a, izvlačenje auta
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
23.01.2021.
u 13:36

A otac vozača kaže i da nije znao ni da mu je sin zaražen koronavirusom, što je utvrđeno kada je stigao u KBC Zagreb, te je nakon toga prebačen u KB Dubrava, a izvan je životne opasnosti.

Na autocesti Zagreb-Sisak jutros se dogodila strašna prometna nesreća u kojoj je poginuo djelatnik Hrvatskih autocesta. Mladi vozač BMW-a vozio je u smjeru Siska velikom brzinom, prema nekim procjenama oko 150 kilometara na sat, te se zabio u prateći objekt pored naplatne postaje Mraclin u kojem se nalazio djelatnik HAC-a. Neslužbeno doznajemo da je poginuli djelatnik HAC-a 53-godišnji Dejan Budak koji je u trenutku nesreće sjedio za svojim stolom u uredu. 

Automobil sisačke registracije ušao je pri tome u stazu koji je HAC izuzeo iz prometa jer je to besplatan prolaz za humanitarnu pomoć za područje pogođenom potresom.

Kod naplatnih kućica Mraclin vozač izgubio nadzor nad vozilom i udario u objekt HAC-a, izvlačenje auta
1/21

Otac vozača javio se Jutarnjem listu i zamolio da prenesu sućut obitelji poginulog.

"Užasno mi je teško. On je moje godište. Ovo su mi najteži trenuci u životu. Ja sam spavao kad je otišao. Čuli smo se sinoć i rekao mi je da je na nekoj fešti u Lekeniku. I mi tamo živimo. Rekao sam mu 'Ako si pio, nemoj voziti!'. Ali, eto, nije me poslušao. Valjda je išao do Zagreba, ne znam sad. Inače nije uzimao auto ako ja ne znam. Kad bismo se zajedno vozili namjestio bi tempomat na dozvoljenu brzinu. Ne, koliko znam nije imao prekršaje zbog brzine. Ne znam što je bilo. Čekam tu u bolnici, rekli su mi da ima otvorene prijelome nogu kod koljena, slomljeno mu je stopalo, ima ozljedu glave", kaže vozačev otac i još jednom izražava sućut obitelji poginulog.

Kaže da ima dvojicu sinova, a ovaj koji je skrivio nesreću radi kod brata u građevinskom obrtu, sad je trebao položiti majstorski zidarski. 

"Brat je živ. Ni sam ne znam u kakvom je stanju, ali je navodno dobro. Idem prema bolnici. Mogu samo pretpostaviti da je vjerojatno zaspao za volanom. Radimo na građevini, dan i noć, i slabo spavamo", kazao je brat vozača za 24 sata. 

A otac vozača kaže i da nije znao ni da mu je sin zaražen koronavirusom, što je utvrđeno kada je stigao u KBC Zagreb, te je nakon toga prebačen u KB Dubrava, a izvan je životne opasnosti. 

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar smradmin
smradmin
15:08 23.01.2021.

Možete lupetati, optuživati politiku, optuživati bilo koga na osovm svijetu. Nije bitan ni BMW ni Mercedes ni Audi. Ono što je bitno o tome nitko i ne piše jer to spada u istinu. Na naplatu nam dolaze desetljeća "kužnog odgoja" i učenje preuzimanje odgovornosti u životu. Nisu to "tatini sinovi" i "makine kćeri" to su manijaci koji se u roditeljskim domovina nisu nićem pozitivnom naučili. Nisu čak ni naučili da imaju obvezu paziti i čuvati tuđi život. I seda - dogodilo se - i može se svakom dogoditi - kao šuplja opravdanja nećeg što nije za opravdati. Samo još nedostaje "poznati stručnjak" da on doda svoj senf na pokvarenu kobasicu i pokuša je prodati kao delikatesu.

DU
Deleted user
13:43 23.01.2021.

95 godina zatvora, pravomoćno

Avatar YUKA1962
YUKA1962
14:34 23.01.2021.

Sve me podsjeća na prometnu sina jednog, ne toliko davnog "velikog" Goričkog tajkuna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije