Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na cesti u Srbiji

Otac Vlade Divca poginuo u prometnoj nesreći

Milenko Divac
Foto: rts.rs
1/2
07.01.2014.
u 21:30

Otac košarkaša bio je u automobilu koji je vozila njegova supruga Rada i koji se prevrnuo tijekom nesreće.

Otac poznatog srpskog košarkaša i bivše zvijezde NBA lige Vlade Divca poginuo je u prometnoj nesreći na cesti između Čačka i Užica u Srbiji, piše Blic.

Portal RTS-a objavio je fotografiju sa mjesta stravične nesreće.

77-godišnji Milenko Divac preminuo je u bolnici od posljedica prometne nesreće. Otac košarkaša bio je u automobilu koji je vozila njegova supruga, 72-godišnja Rada, i koji se prevrnuo tijekom nesreće. Rada Divac u nesreći je teže ozlijeđena, ali nije u životnoj opasnosti. Nesreća se dogodila oko 16 sati u Ovčar Banji, kod manastira Vavedenje. Otac Vlade Divca preminuo je u bolnici na pravoslavni Božić.

Prema informacijama iz policije u Čačku, Radmila Divac je vozeći Golf iz pravca Požege prema Čačku u jednom trenutku, iz neutvrđenih razloga, izgubila kontrolu nad automobilom koji je prvo udario u prometni znak, nakon čega se prevrnuo na krov i sletio u kanal pokraj ceste. Pretpostavlja se da je uzrok nesreće loša vidljivost i magla na toj dionici ceste.

>>Divac: Dražen i Sabonis najbolji su Europljani u povijesti

Komentara 2

TR
trevis
22:30 07.01.2014.

Alo..odgojen(a). .. mirisna(ni).. .internacionalista(ica)..čekam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije