Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Budite im roditelj'

Otac u središtu pažnje jer je ovako kaznio nasilnog sina: Nije li ipak malo pretjerao?

dječak trči do škole
Foto: Screenshot Facebook
1/4
06.03.2018.
u 11:37

Bryan Thornhill sina je odlučio kazniti na drastičan način jer je bio nasilan prema drugoj djeci u školskom autobusu te je poručio: Takvo ponašanje ne toleriram

Otac Bryan Thornhill iz američke savezne Virginije podijelio je javnost nakon što je 10-godišnjeg sina odlučio kazniti jer je bio nasilan prema drugoj djeci u školskom autobusu.

Otac, naime, u videu koji je objavio na svom Facebook profilu objašnjava kako je njegov sin bio nasilan u školskom autobusu pa je izbačen van te da će za kaznu zbog toga cijeli tjedan morati trčati do škole.

Prvi dan 'izvršavanja kazne' padala je kiša, no to nije smetalo dječakovom ocu koji je 10-godišnjaka ipak natjerao da trči do škole oko 1,6 kilometara dok ga je on pratio automobilom.

– Izbačen je iz autobusa jer je bio nasilan, a ja to ne toleriram, ne mogu to podnijeti – rekao je otac u početku videa koji je dosad pregledan više od milijun i pol puta.

– Otkad trči u školu, njegovi učitelji kažu kako je popravio svoje ponašanje – dodao je otac.

Na kraju videa poslao je poruku svim roditeljima:

– Učite svoju djecu, ne budite im prijatelji, budite roditelji. To je ono što djeca danas trebaju.

Iako su se mnogi roditelji složili s njim, puno je onih koji smatraju da je pretjerao.

– Natjerati dijete s teškom torbom da trči po kiši nije baš najpametnije. Samo se nadam se nije razbolio i da neće imati problema s bolovima u leđima – komentirala je jedna majka.

– Odgojila sam četvero djece u predivne odrasle osobe i ne, nisam se koristila ovakvim metodama. Ovo je sranje... – poručila mu je druga.

No, otac je i idućih dana nastavljao sina kažnjavati na isti način, a svaki put je objavio video kako dječak trči do škole.

Slažete li se s njegovom 'mjerom' ili mislite da je ipak malo pretjerao?

dječak trči do škole
1/4

Komentara 11

Avatar vitez
vitez
11:54 06.03.2018.

Naši pedagozi i pravobraniteljice za djecu bi ovoga oca strpali u zatvor, a dijete bi naučilo da smije biti nasilno jer roditelji ništa ne smiju od "javnosti". Mali će naučiti da je zdravo trčati, i tako previše sjede u bulje u računalo, mali će spoznati da je neprihvatljivo biti nasilan prema djeci u autobusu...pa ko ti nije fino, ti trči do škole

DU
duxnacije
13:08 06.03.2018.

Ovakvim odgojem sigurno bi bilo manje nasilja I ostalih sranja koja se danas dogadaju zbog liberalnog odgoja djece!

IB
istina_boli
15:37 06.03.2018.

Bravo majstore i konj se uci jahati dok je zdrijebe , a ne kad postane kljuse, tako se i od jece prave ljudi a ne kad postanu kriminalci. Alal vera, skidam ti kapu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije