Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodgovornost

Otac u dvije i pol godine za alimentaciju uplatio tek 7000 kuna, sada će u zatvor

zatvor
Foto: Getty Images
04.10.2018.
u 16:20

Marin je treće dijete dobio u sadašnjem braku, a ne odazove li se pozivu na odsluženje zatvorske kazne, protiv njega bi mogla biti raspisana međunarodna tjeralica

Čak 117.000 kuna neisplaćenih alimentacija za dvoje malodobne djece iz prvog braka, 40-godišnji Marin "platio" je presudom koja će ga poslati u zatvor na 11 mjeseci. Obvezu plaćanja uzdržavanja morat će također podmiriti i to s kamatama, odluka je to Općinskog suda u Bjelovaru koji mu je opozvao uvjetnu presudu.

Marin je pravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu u rujnu 2015. godine kada ga je sud obvezao da 117.000 kuna za djecu mora platiti u roku od dvije i pol godine od te presude. 

Marin nije uspio skupiti taj novac pa je u dvije godine za svoju djecu uplatio tek sedam tisuća kuna

Na ročište za opoziv uvjetne presude nije pristupio, a njegov odvjetnik kaže da je trenutačno na radu u Njemačkoj pa nije mogao dobiti slobodne dane, javlja podravski.hr.

Marin je treće dijete dobio u sadašnjem braku, a ne odazove li se pozivu na odsluženje zatvorske kazne, protiv njega bi mogla biti raspisana međunarodna tjeralica

Ključne riječi

Komentara 13

LE
LeandroZG
16:33 04.10.2018.

nakaradni sustav

PR
prajdali100
17:00 04.10.2018.

....a nesretni čovjek vodi pronatalitentnu politiku.Nestaće nas.

BR
Branimir55
16:41 04.10.2018.

Je, sada će pogotovao plaćati iz zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije