Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Zagrebu
Povratak na članak

Otac tri kćeri: 'Bogati roditelji', vi ste krivi za sve! Trebali ste napraviti sve da vaše razmaženo derle ne počini ovakav zločin

Vi i Vaš nemar za vlastito dijete i ljubav prema papiru s kojim si guzicu možete obrisati kad Vaš "odgoj" dođe na naplatu. Nažalost u većini slučajeva Vaš "odgoj" plaća neka druga obitel, poručio je bivši HRT-ov voditelj Hamed Bangoura

Komentari 11

SN
snajper
15:49 23.02.2017.

Sto se mene tice malom bi dokazao da je nitko i nista i da mu sav novac koji njegovi maju nemoze pomoc. Odreza bi mu ruku kojom ju je zakla i ku*** da cijeli zivot zna sta je napravio. Cura je mogla dat sva tri hrvata a takvih nekorisnih bilmeza ima dovoljno. Roditelje bi kaznio oduzimanjem 2/3 cjelokupne imovine za odstetu ubijene cure i njenog djeteta.

VL
Avatar kenj@c
kenj@c
15:57 23.02.2017.

sve je dobro rekao.ali nažalost,to može i nekom zidu reć,to ima isti učinak

VL
OS
osica
15:51 23.02.2017.

Hamed, odličano. Svaka čast na objavi, bez "navodno", već "pravo u sridu", u srž problema .

VL
RI
risbo1978
16:33 23.02.2017.

Bravo Hamede! Ne daj Bože nikome ovakve sudbine i moja sućut roditeljima. Samo mi nije jasno zašto je išla idiotu u auto koji joj je priredio toliko s.... a već bila trudna sa drugim čovjekom.? Strašno.

VL
KR
kritika5
20:00 23.02.2017.

bravo Hamed....kao ugledan član društva i pošto mu je ovo prvo ubojstvo za predpostavit je da će ga poslati na školovanje u švicarsku

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:24 23.02.2017.

Sve je trulo u toj državi Hrvatskoj! Vjerodomoljubni slavodobitnici neovisne Lijepe naše i njihovi dični potomci si mogu dozvoliti što god požele, a organi javnog reda i ćudoredja im to toleriraju zbog njihovih neprocjenjivih zasluga. Na svu sreću imamo u Večernjaku jednog revnosnog i tankoćutnog adminstratora, koji revnosno briše komentare kojima se "dehonestira" naša Domovina i hrvatske vrijednosti, pa tako spašava njihov ugled. Problem je našeg vjerodomoljubnog branitelja Hrvatstva što ne može brisati i autorske tekstove, pa stoga vjerovatno trpi Sizifove i Prometejeve muke.

VL
DU
Deleted user
20:05 23.02.2017.

A sta mozes u Hrvatskoj se ne cijene pozitivne strane krscanskog odgoja, kako je po ovima ne znam kako ih nazvati sve dozvoljeno posljedice su neizbjezne.

VL
NE
Nexe18
21:46 23.02.2017.

lova s tim nema veze. Ima balavac blesave roditelje

VL
DO
domxerex
00:14 04.03.2017.

Dragi hrvati, stoko sitnog zuba! Samo pričate ali učiniti nećete ništa. Pas koji laje ne ujeda. Počnite raditi a manje pričajte. Bogataš vam parkira pred kućom tagradi vas, vi se bunite ali ni policiju nećete nazvati da mu se ne bi zamjerili. Slikate bahato parkirane aute i ništa više. Sjetite se biblije, oko za oko, glava za glavu. Ako ne možeš sina onda oca koji je i naštancao novce i budalu. Treba li vam stko sve reči. Vi hrvati bi najradije da netko drugi uradi ujesto vas da se ne bi zamjerili. Najgori su mi zagorci i purgeri, stoje i gledaju i neće ništa, ni svjedočiti, ne bi štel mešati. Pizdeki i kukavice! Tako vam i treba, treba li bi vas jebati kada dopustite glupeki kmetski!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.