Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVAK

Otac tražio prijenos utakmice Dinama za Šimuna: 'Navijali smo, skakali, samo da ne misli na bolove'

Maleni Šimun
Foto: Facebook
1/3
20.09.2019.
u 09:05

Obitelj Stojanović veliki su ljubitelji zagrebačkog kluba i kad igraju Slavoniju dolaze na njihove utakmice.

Maleni Šimun Stojanović koji je rođen s teškim fizičkim oštećenjima uspješno je operiran prošlog tjedna na Floridi, a uskoro će i na rehabilitaciju na kojoj će dobiti protezu zahvaljujući kojoj će prvi puta u životu stati na noge. 

Iako je mali dječak koji je osvojio srca cijele Hrvatske imao jake grčeve i bolove nakon operacije, u srijedu je zdušno navijao na Dinamo u utakmici protiv Atalante. 

- Tata Tomislav Šimunu je uspio naći prijenos Dinamove utakmice, smišlja sve načine da malenom skrene misli s teške operacije. Navijali smo, skakali, samo da Šimun ne misli na bolove - ispričala je majka Martina, piše 24sata.  

- Njegova braća Tomislav i Matija isto igraju nogomet, pa je Šimun, gledajući Dinamo, samo ispitivao: ‘Je li to moj brat?’ - kaže majka koja dodaje kako je maleni dječak obožava igrati s loptom. 

Obitelj Stojanović veliki su ljubitelji zagrebačkog kluba i kad igraju Slavoniju dolaze na njihove utakmice. 

Podsjećamo, maleni Šimun rođen je u studenome 2017. s brojnim malformacijama, a u nogicama mu nedostaje više od 25 kostiju, čašica u kuku te cijelo koljeno u lijevoj nozi, a ima i duplicirani femur (bedrena kost).

 

Komentara 2

SO
sohnahoakasaa
20:15 20.09.2019.

Imam dvije ruke, sklopim ih u molitivu svaki dan u 15 h, i sa svim skušaocima HKR molim Krunicu Božjeg milosrđa za sve svoje i druge potrebite a od kad smo čuli za malenog Šimuna i za njega. Razveselio me ovaj članak.

PE
pežo
17:57 20.09.2019.

malenom sve najbolje ,tata neka ne priča gluposti jer se njemu gledala utakmica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije