Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve objavio na Facebooku

Dječak uništio autobusno stajalište, potez oca izazvao divljenje

autobusna stanica
Getty Images
17.02.2024.
u 18:50

Brojni roditelji komentirali su na Facebooku njegovu odluku. Kazali su da se ne treba sramiti svog postupka

Samohrani otac Arthur Ord (51) podijelio je na Facebook grupi 'Seaham Have Your Say' fotografiju svog sina i to na mjestu gdje je tinejdžer uništio autobusno stajalište. "Nisam ga tako odgojio", napisao je otac uz fotografiju. Nakon toga odveo je sina (13) u policiju. Kazao je da je ta odluka za njega bila mučna ali smatra da se njegov sin mora naučiti ponašati prije nego bude prekasno.

"Neću mu dopustiti da pobjegne i sakrije se od onoga što je učinio", napisao je otac. "Tužan sam jer je jedan od dječaka na ovoj slici moj sin. Neugodno mi je i sram me je što je to učinio. Nisam ga tako odgojio i izvinjavam se zbog takvog ponašanja", napisao je između ostalog otac. Brojni roditelji komentirali su na Facebooku njegovu odluku. Kazali su da se ne treba sramiti svog postupka.

"Arthure nije to lako učiniti, ali divim ti se i poštujem zbog ovoga. Sigurna sam da vaš sin nije loš mladić, ali možda će naučiti vrijednu životnu lekciju", jedan je od komentara. Kada se mladić vratio, otac je priznao da je njegov sin malo bio tužan i plakao.

"Primili smo izvještaj o oštećenju prozora autobusne stanice u Seahamu. Trinaestogodišnjeg dječaka saslušali su službenici i priznao je da je napravio štetu. Bit će upućen u Službu za prekršaje mladih", kazali su iz policije, piše The Sun.

Ključne riječi

Komentara 33

DU
Deleted user
10:58 28.09.2019.

Izvinjavam?

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
11:45 28.09.2019.

Kada sam pročitao samo naslov odmah sam znao da je vijest iz inozemstva.Kod nas roditelj redovno izjavljuje:"moje dijete??!!.ma kakvi,ne bi ono to napravilo nikada"

DU
Deleted user
12:03 28.09.2019.

Čovjek - šipka, pa se "izvinjava"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije