Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
učiteljica iz pakla

Otac bijesan zbog onoga što je učiteljica napisala njegovom sinu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
20.04.2019.
u 15:39

Chris Piland, otac školarca, bio je toliko ogorčen pristupom učiteljice da je pokrenuo peticiju za njeno suspendiranje te je do sada prikupio više od 15.000 potpisa

U Pennsylvaniji jedna je učiteljica matematike razbjesnila oca učenika trećeg razreda do te mjere da je otac pokrenuo peticiju kojom se poziva na njezin otkaz. Naime, u testu je zahtjevna učiteljica tražila da učenici riješe što više zadataka u tri minute, a dječak je u predviđenom periodu odgovorio na 13 od ukupno 60 zadataka.

Učiteljica nije bila impresionirana njegovim rezultatom pa je napisala komentar 'Jadno je da si u tri minute riješio samo 13 zadataka'. 

Chris Piland, otac školarca, bio je toliko ogorčen ovakvim pristupom da je pokrenuo peticiju za suspendiranje učiteljice te je do sada prikupio više od 15.000 potpisa, prenosi Mirror.

Chris smatra da se dijete ne može motivirati ovako grubim pristupom, a s njim se slažu i mnogi drugi koji su peticiju vidjeli na društvenim mrežama.

- Iako nemam dijete ovo zvuči mučno. Tako je neprofesionalno i pogrešno - jedan je od komentara podrške na Facebooku.

- Nijedan učitelj nema pravo pisati tako strašne komentare o radu malog djeteta - zaključio je drugi korisnik.

Učiteljica je trenutno pod istragom, a upraviteljica škole Rose Minniti objasnila je da se radi o kadrovskom pitanju te da će na temelju činjenica i dokaza učiniti ono što je najbolje za učenike, neovisno o pritiscima s društvenih mreža.

>> Pogledajte video: Zagreb: Djeca na znanstvenoj radionici izradila elektroničku čestitku

Ključne riječi

Komentara 7

ŠT
ŠtoReći
16:32 20.04.2019.

Jao što kod nas pišu i prijavljuju neke mame? Ne mogu svojoj djeci reći što smiju , a što ne pa maltretiraju prosvjetne djelatnike, školu, ministarstvo za svakave budalaštine.. "malo rada, puno rada, on kući sve zna, ovo je 5, je 5, a ne 3...suha užina, kalorična užina, premalo kuhanog, previše kuhanog.... većina su "gospođa ministarka" . čast izuzetcima. Nije ih sram, sve kolege na poslu moraju slušati mamine budalaštine

DU
Deleted user
18:27 20.04.2019.

Jesenti milu bigulicu, zakaj taj američki tatek svojemu sineku ne nabavi privatnog učitelja pa ga onda do mile volje maltretira uzduž i poprijeko kad već državna učiteljica njegovu princu prijestolonasljeniku ne smije reći da je de facto glup kao stupp ili lijen kao mazga?! Tja,, kaj se more. Ludilo modernoga prosvjetnog liberalizma svakog dana postaje sve luđe. Sad je valjda već na dvadeset i nekoj potenciji.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:47 20.04.2019.

Samoj je htjela da koji put umjesto mame na roditeljski tata dođe 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije