38 15°C
 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Jesenti milu bigulicu, zakaj taj američki tatek svojemu sineku ne nabavi privatnog učitelja pa ga onda do mile volje maltretira uzduž i poprijeko kad već državna učiteljica njegovu princu prijestolonasljeniku ne smije reći da je de facto glup kao stup ... prikaži još!p ili lijen kao mazga?! Tja,, kaj se more. Ludilo modernoga prosvjetnog liberalizma svakog dana postaje sve luđe. Sad je valjda već na dvadeset i nekoj potenciji.

 • ŠtoReći:

  Jao što kod nas pišu i prijavljuju neke mame? Ne mogu svojoj djeci reći što smiju , a što ne pa maltretiraju prosvjetne djelatnike, školu, ministarstvo za svakave budalaštine.. "malo rada, puno rada, on kući sve zna, ovo je 5, ... prikaži još! je 5, a ne 3...suha užina, kalorična užina, premalo kuhanog, previše kuhanog.... većina su "gospođa ministarka" . čast izuzetcima. Nije ih sram, sve kolege na poslu moraju slušati mamine budalaštine

 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Nejasan članak - ak je vu pitanju dečec od 9-10 let onda OK...al ak je 16-17 ??? Isto je i z rezultatom.....kaj ak su sa ostala djeca mela prek 40 točnih odgovora ???

Još iz rubrike Vijesti

'on je posebna'

Rugali su joj se jer nema internet i mobitel, a onda su pročitali njezin sastavak ostali posramljeni

Ivan Pernar
TJEDNI PREGLED

Rezultati doktora Pernara se vide: Zagreb je na rubu epidemije ospica

Kolinda Grabar-Kitarović u Clevelandu
Grabar-Kitarović:

'Hrvatska i SAD su partneri koje povezuje prijateljstvo'