Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPLOZIJA BAČVE

Otac ozlijeđenih: Kad sam vidio što je bilo, bio bi najradije umro

bacva
Pixsell
14.03.2010.
u 13:00

Braća iz Bilica dobro se oporavljaju nakon ozljeda: Filip ima opekline i iščašenje gležnja, dok je Jakovu potkoljenica slomljena na dva mjesta.

ŠIBENIK - Dvojica braće iz Bilica kod Šibenika, 18-godišnji Jakov i šest godina mlađi Filip, teže su ozlijeđeni nakon što je u subotu u dvorištu obiteljske kuće neočekivano eksplodirala 200-litarska prazna metalna bačva koja je prije više godina služila za skladištenje motornih ulja. Naime, njihov 44-godišnji otac Brane krenuo je električnom brusilicom ispilati bačvu, ne bi li od nje načinio posude za cvijeće, te je zamolio sinove da ju pridrže dok je ne ispili. No varnice brusilice su zapalile eksplozivne plinove koji su preostale unutar posude.

- To je teško opisati. Kad sam vidio što se desilo, bio bi najradije umro. Ali neka ova tragedija bude makar škola drugima. Nisam mogao pretpostaviti da se takvo što moglo dogoditi s bačvom koja je već sedam godina prazna. Uz to, bila je i oprana, a slične sam bačve ispilio i ranije bez ikakvih posljedica - kazao je još uvijek potreseni otac.

Srećom, sinovi se dobro oporavljaju nakon ozljeda: Filip ima opekline i iščašenje gležnja, dok je Jakovu potkoljenica slomljena na dva mjesta.

Ključne riječi

Komentara 4

AK
akil
21:28 14.03.2010.

Stvarno nas ima svakakvih.Rezati limenu bačvu a ne otvoriti je ili naliti vodom,graniči sa samoubistvom.Dobro je da su djeca preživjela,a njega bih trebalo ubuduće zvati \"BURENCE\"

OB
-obrisani-
07:44 16.03.2010.

teška je sirovina od čovjeka,vidi se po uniformi da radi u vojsci(jedino ako nije zdipio uniformu)morao je znati da sve prazne bačve su potencionalne bombe,čudim se kako več nije flexa i koju granatu,zbog toga oduzmite mu flef i zabranite raditi sa njim

OB
-obrisani-
08:16 16.03.2010.

Možda je otac Brane i rekao ovako kako novinar VL prenosi (Kad sam vidio što se desilo, bio bi najradije umro!) ali je pitanje da li je tako i trebalo to i preneti ili napraviti malo reda u ovoj gramatičkoj kupusari od rečenice. Ovako ne može.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije