Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnja načelniku

Otac nogometaša kojem se sudi za dilanje prijetio načelniku krima

policija
Arhiva VL
02.06.2010.
u 22:26

Policija nam je potvrdila da je prijetnja bila upućena načelniku krima Antunu Novoseloviću i to od strane Mladena Modrića, oca bivšeg nogometaša Zadra i Rijeke Josipa Modrića optuženog za dilanje.

ZADAR - Zadarska policija je izvjestila da je sinoć 53-godišnji Zadranin u ulici Kraljice mira uputio prijetnje ovlaštenoj službenoj osobi odnosno 42-godišnjem policijskom službeniku, a u svezi njegovog rada i položaja. Izvjestili su i da će 53-godišnjak biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.

Policija nam je sinoć potvrdila da je prijetnja bila upućena načelniku krima Antunu Novoseloviću i to od strane Mladena Modrića, oca bivšeg nogometaša Zadra i Rijeke Josipa Modrića(28). Bivšem nogometašu sudi se zbog preprodaje kokaina Franu Olujiću(30) sinu poznatog odvjetnika Željka Olujića. Iako se jučer u Zadru pročulo da je Mladen Modrić načelniku krima koji je inače pred mirovinom prijetio i smrću za to nismo dobili potvrdu. 

Ključne riječi

Komentara 7

GB
golub.branimir
08:35 03.06.2010.

42 godišnji načelnik pred mirovinom! Valjda je zato prosjek godina umirovljenika u hrvatskoj 49 godina?!

14
14words
08:36 03.06.2010.

Padela se malo opustia...

Avatar Romano37
Romano37
07:06 03.06.2010.

Sin odvjetnika Olujića, postati će poznatiji od svojega tate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije